Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Paper Cut Mansion, 2022'de Konsollar ve PC'ye Geliyor

 
 
Thunderful Games ve geliştirici Space Lizard Studio, roguelite korku oyunu Paper Cut Mansion'ı 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için yayınlayacağını duyurdu.
 
Paper Cut Mansion, PC ve konsola gelecek benzersiz bir dünyada geçen roguelite korku oyunudur. Bu oyunda size yardımcı olacak yeni yeteneklerin kilidini açabilecek ve malikanenin arkasındaki gizemi çözmeye çalışacaksınız. Kaçış odası tarzı bulmacaları çözerek, düşmanlarla savaşarak ve görevleri tamamlayarak malikaneyi kat kat keşfedin. 
 
Paper Cut Mansion'da, bir polis dedektifi olan Toby olarak oynayacaksınız. Bu tuhaf yerin arkasındaki hikayeyi çözmeye çalışacak ve dedektiflik becerilerini test edeceksin. Etrafı keşfederken kanıtlar bulacak ve ilgi çekici karakterlerle tanışacaksınız. Bazıları size çeşitli ödüller kazanacağınız görevler sunacak, bazıları saklanmaya çalışacak, bazıları ise sizi ele geçirmeye çalışacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku gerilim aksiyon
Surreal Esports VALORANT Takımını Dağıttı İzometrik Aksiyon Oyunu Loot River için Genel Bakış Fragmanı Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız