Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts: Melody of Memory 47 Dünya İçerecek ve Yaklaşık 10 Saat Sürecek

 
Famitsu ve Game Informer dergileri, Kingdom Hearts serisinin ritim tabanlı aksiyon oyunu Kingdom Hearts: Melody of Memory ekip üyeleriyle röportaj gerçekleştirdi ve oyundan yeni bilgiler paylaşıldı.

Kingdom Hearts: Melody of Memory 47 dünya içerecek. Bunlardan 16'sı orijinal Kingdom Hearts dünyası, 31'i Disney dünyası. Ayrıca Black Holes adı verilen sadece boss dövüşleri içerecek seviyeler de olacak.

Oyunun hikayesi direkt olarak Kingdom Hearts III'ün Re Mind DLC'sinin devamı ve hikaye anlatıcı Kairi karakteri. Yönetmen Tetsuya Nomura, yardımcı yönetmen Masanobu Suzui ve yapımcı Ichiro Hazama tarafından belirtilene göre hikaye anlatıcı az kalsın Chirithy olarak seçilecekmiş. Sadece hikaye odaklı giderseniz oyun yaklaşık olarak 10 saat sürecek.

140'tan fazla şarkı bulunacak ve bu şarkılar seriden bilinen şarklılar, yeni yok. İleride DLC ile ek şarkılar planlanmıyor.

Kingdom Hearts: Melody of Memory 11 Kasım'da Japonya'da, 13 Kasım'da Batıda PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdom Hearts: Melody of Memory Square Enix ritim aksiyon PlayStation 4 Xbox One Switch
Söylenti: Xbox Series X Fiyatı ve Çıkış Tarihi PCS3 Avrupa Kayıtları 14 Eylül'de Açılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts: Melody of Memory
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız