Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PCS3 Avrupa Kayıtları 14 Eylül'de Açılıyor

 
    PUBG Corporation tarafından düzenlenen PUBG Continental Series 3 Avrupa turnuvasının kayıt tarihi duyuruldu.
 
     PUBG Esports resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda PCS3 turnuvasının herkese açık eleme aşaması için kayıtlarının 14 Eylül’de başlayacağı belirtildi.
 
PUBG Esports'un PCS3 duyurusu: 
 
     "PCS1 ve PCS2 Avrupa, yeni oyunculara ve takımlara zirvede izlerini bırakma şansı vermişti. PCS3 Avrupa’da da aynı şansı verecek. PUBG elektronik sporun en seçkin takımlarına karşı yarışma fırsatı elde edecek takım sizin takımınız olabilir!

     PCS 3 Avrupa Turnuvası kayıtları, Doğu Avrupa, Batı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan (MEA) katılımcılar için 14 Eylül’den itibaren başlayıp 27 Eylül’e (Türkiye saatiyle 19:00’a) kadar sürecek. Elemeyi başarıyla geçen en iyi takımlar turnuvanın Grup Aşaması’na yükselecek. Grup Aşaması’ndan sonra 200.000 dolar ödülün dağıtılacağı Büyük Finaller düzenlenecek.
 
     Güncellemeleri ve en son haberleri pubgesports.eu web sayfasından takip edebilirsiniz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Kingdom Hearts: Melody of Memory 47 Dünya İçerecek ve Yaklaşık 10 Saat Sürecek Kingdom Hearts Serisinin 20. Yıl Dönümü için Yeni Oyun Planlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız