Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif Macera Oyunu Shin Chan, PS4 Konsollarına Geliyor

 
 
Keşif macera oyunu Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey'in PlayStation 4 sürümü, PlayStation Store sayfasına göre 25 Ağustos'ta yayınlanacak. Oyunun Switch sürümü dünya çapında 11 Ağustos'ta piyasaya sürüldü. PC sürümü ise Steam ve Epic Games Store üzerinden Ağustos veya Eylül aylarında çıkış yapacak.
 
My Summer Vacation oyun serisinin yönetmeni Kazu Ayabe yepyeni bir macerayı oyunculara sunuyor. Hiroshi'nin Kyushu'ya bir iş gezisine gitmesi gerekiyor. Bu yüzden şimdi tüm Nohara ailesi Asso/Kumamoto'da gitmeye karar veriyor. Ancak Kumamoto İstasyonu'na geldiklerinde yabancı ve garip bir adamla tanışıyorlar. Bu adam elindeki kamerayı takdim ediyor...
 
Shinnosuke, elinde yeni kamerası ile güzel Asso tarlalarında ve dağlarında yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarabilir. Manzara, yaratıklarla kaynıyor. Burada size yardım edecek kasaba halkı ve edinilecek yeni arkadaşlar bulunuyor. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu keşif atmosfer manzara Shin Chan
Ghost of Tsushima Yönetmeni Oyunun Filmini Çekmek İstediğini Belirtti Marvel's Spider-Man'in PC Dosyalarında Çok Oyunculu Mod'a Rastlanıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız