Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man'in PC Dosyalarında Çok Oyunculu Mod'a Rastlanıldı

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel's Spider-Man'in PC sürümü geçtiğimiz günlerde çıktı ve oyuncular tarafından beğenildi. PlayStation PC oyunları içerisinde en çok oynanan ikinci oyun olan Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC dosyaları içerisinde çeşitli bilgilere rastlanıldı. Oyun dosyalarına göre ekip, Miles Morales ve çeşitli oyun modlarını içerecek çok oyunculu bir mod geliştiriyordu.
 
Twitter kullanıcısı DniweTamp, oyun dosyaları içerisinde çok oyunculu bir oyun modunun olduğunu keşfetti. VGC, bu durumu onaylayarak dosyaların içeriğini doğruladı. Bu çok oyunculu mod dosyalarında, ikinci bir oyuncunun farklı yeteneklere sahip Miles Morales'in kontrolünü eline almasına olanak tanındığı bildirildi. Ayrıca bu çok oyunculu yapı içerisinde PvP modu ve PvE modları da yer alacaktı.
 
Çok Oyunculu mod, görünüşe göre Tek Oyunculu hikayeden ayrı olacaktı. Oyun dosyalarına göre çok oyunculu mod, oyunun başlangıcından itibaren mevcut olmayacaktı. Yani bir oyuncu bu modun kilidini açmak için muhtemelen ek içerik olarak indirmesi gerekecekti. 
 
Çok oyunculu mod için resmi bir açıklama olmadığı gibi bu modun Marvel's Spider-Man 2 için geliştirildiğini bildirenler de mevcut. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye sony
Keşif Macera Oyunu Shin Chan, PS4 Konsollarına Geliyor ASUS, Delta S Wireless Kulaklıklarını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man Remastered
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız