Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kan Gövdeyi Götürüyor


 
     Japonya'nın önde gelen oyun firmalarından biri olan ve özellikle anime oyunları ile sık sık gündeme gelen Namco Bandai'nin yeni oyunu Knights Contract'ın yeni ekran görüntülerinde adeta kan gövdeyi götürüyor.
 
     Geçtiğimizhafta süpriz bir şekilde duyurusu yapılan oyunun ilk videosuda geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Oyunda ölümsüz bir savaşçı olan Heinrich ve Gretchen adlı bir cadıyı kontrol edeceğiz. Atmosferi, karakter ve yaratık tasarımları ile de dikkat çeken oyun vahşeti de beraberinde getirecek gibi gözüküyor. Özellikle yaratık modellemelerinde oldukça farklı bir yapıda gözüken oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerinde bir çok kan efektine yer verilmiş.
 
     Bir çok büyünün de yer alacağı oyundaki bu büyülerden bazıları ekran görüntülerine de yansımış. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan E3'te çok daha fazla bilgi sahibi olacağımız oyunun bu görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Namco Bandai aksiyon macera Knights Contract
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2'den Yeni Bilgiler Crysis 2'den "OHH" Dedirten Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knights Contract
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız