Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights Contract'ın İlk Videosu Yayınlandı


     Namco Bandai, E3'te en çok oyunu bulunan Japon firmaları arasında yer alacak gibi görünüyor. Firmanın listesine Knights Contract adlı oyunun da girdiğini dün duyurmuştuk.
 
     Heinrich adlı ölümsüz bir savaşçı ile Gretchen adlı bir cadının ana karakter durumda bulunacağı oyun aksiyon severlerin ilgisini çekecektir. Knights Contract, çoğu aksiyon oyununun God of War'a benzediği bir dönemde kendine özgü özellikleri bünyesinde barındıracak gibi görünüyor.

     Bu ilk video'da Heinrich'in ilginç silahıyla gerek kendi boyutunda gerekse de dev yaratıkları hakladığı sahnelere tanık oluyoruz. Ayrıca Gretchen de büyüleri ile ona destek oluyor.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Namco Bandai aksiyon macera Knights Contract video
Red Dead Redemption'dan Dev Bir Reklam Daha UFC 2010 Undisputed'ı 2. El Alacaklara Kötü Haber

sstorm

20.5.2010 15:53:31

0
Çok güzel bir oyun olacak grafikler ve ara videolar inanılmaz ama kılıcın darbesiyle yaratıklardan çıkan beyaz kan olayını biraz abartmışlar sanki. Birşey belli olmuyor. Bir de çok hızlı geldi bana...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knights Contract
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız