Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2'den Yeni Bilgiler


 
     Anime dünyasının en sevilen karakterlerinden biri haline gelen Naruto'nun yeni oyunu Naruto Ultimate Ninja Storm 2'den yeni ekran görüntüleri geldi.
 
     İlk oyunun kaldığı yerden devam edecek olan Ultimate Ninja Storm 2, daha önceki haberlerimizde de bahsettiğimiz gibi Shippuuden hikayesini temel alacak. Oyunun yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde bir çok farklı mekanı görüyoruz. Başta Konaha'nın çeşitli bölgeleri olmak üzere ormanlar, çöller gibi mekanlara da yer verilmiş. Çöl kısımları muhtemelen Gaara'nın köyünün yakınları olsa gerek.
 
     Ekran görüntülerinde hikayeden de bir şeyler çıkarmak mümkün. Oyunun daha önce yayınlanan kapak tasarımında Naruto'nun Sage görüntüsünü görebilmiştik. Bu da demek oluyor ki hikaye olarak en azından o kısımlara kadar gelebileceğiz. Ayrıca görüntülerde Jiraiya'nın Pain mücadelesi de bunu kanıtlar nitelikte. Ekran görüntülerinde Shikamaru'nun Hidan ile olan kıyasıya mücadelesini de görebiliyoruz. Anime'nin en sevdiğim kısımları umarım oyuna da gerekli özen ile yansımıştır.
 
     Grafiklere gelecek olur isek ilk oyun kadar kaliteli gözüktüğünü söyleyebiliriz. Zaten dövüş animasyonları ve dinamikleri ile animedeki havayı fazlasıyla yakalayan Ultimate Ninja Storm, ikinci oyunu ile bir adım daha ilerleyeceğe benziyor.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Darısı One Piece'in başına....
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Naruto CyberConnect2 PS3 Xbox 360 Dövüş Adventure Naruto: Ultimate Ninja Storm 2
Halo: Reach Resmi Çıkış Tarihi Duyuruldu Kan Gövdeyi Götürüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2010 13:13:19

0
yok bee naruto rulzz çok seviyorum ya bu oyun için pre-order bile verdim 1.oyunuda aldım ps3 ümü sırf naruto için aldım=) one piece'in ve bleachin oyunuda çıksa ama ps3 e keske çok güzel olurdu:) ama benim fikrim naruto onlardan daha güzel(bu tabi bnim düşüncem)

BSC Misafiri

24.5.2010 20:25:10

0
sabırsızlıkla bekliyorum 1. oyunu bitirdim .... inş. ps3 oyunu olarak one piece ve bleach i de çıkarırlar

Lincourt

24.5.2010 17:25:55

0
One Piece benimde en çok sevdiğim animedir. Gerçekten çok büyük bir dünya ve oyun yapılabilme potansiyeline sahip. Wii'de çıkan versiyonları çok iyi değil. DS'tekiler keza eğlenceli ama şöyle PS3 veya Xbox 360 için bir oyunu gelmesi lazım. Zaten manga'nın geldiği yere 5-6 oyunda anca yetişirler :D

In Isaac We Trust

24.5.2010 16:40:39

0
one piece konusuna kesinlikle katılıyorum gelmiş geçmiş en iyi anime gelmiş geçmiş en iyi ana karaktere ve yan karakterlere sahip(ace gibi,zoro gibi,benim favorim law gibi) bir show'un kesinlikle kusursuz bir oyunu olması gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız