Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause Geliştiricisinin Bir Iron Man Oyununu iptal Ettiği Bildirildi

 
 
Christofer Sundberg, Just Cause geliştiricisi Avalanche Studios'un bir zamanlar Disney ile bir Iron Man oyunu yaptığını açıkladı. Kurucu ortak Sundberg, kendi stüdyosu Liquid Swords'u kurmak için 2019'da Avalanche'tan ayrıldı. Kısa süre önce de bir noktada stüdyoda geliştirilmekte olan ve sonrasında iptal edilen Iron Man projesi hakkında konuştu. İptal edilme sebebinin ise Disney'in taleplerinin çok fazla olmasından kaynakladığını belirtildi.
 
MinnMax ile yaptığı bir röportajda Sundberg, Avalanche Studios'un geliştirdiği Iron Man oyunu hakkında biraz daha ayrıntı verdi. Proje, birkaç yıl geliştirildikten sonra 2012 yılında iptal edildi. Sundberg, bu geliştirme sürecinin çok dağınık olduğunu ve sağlıklı bir ortamın olmadığını belirtti.
 
Açık dünya oyunu olarak düşünülen Iron Man projesinde ana karakter, düşmanları duvarlara fırlatabilecekti ve yakın dövüş konusunda ön plana çıkacaktı. Oyuncular bu oyunda her yere havalanıp uçabilecekti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Just Cause 4 Square Enix Avalanche Studios
Pokémon'un 2023 Dünya Şampiyonası ilk Kez Japonya'da Yapılacak The Last of Us Dizisinin ilk Kısa Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız