Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause'un Son DLC'si Danger Rising'ten Fragman ve Çıkış Tarihi Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Avalanche Studios'un yaptığı serinin dördüncü oyunu olan Just Cause 4'ün DLC'si bir fragman ve çıkış tarihi paylaşıldı. Yıkıma kaldığımız yerden devam etmemizi sağlayacak bu DLC 29 Ağustos'ta erişilebilir olacak. Ancak Gold Edition'a sahipseniz 22 Ağustos'ta erişebilirsiniz.
 
Danger Rising DLC'siyle birlikte oyuna eklenenler:
 
- 8 yeni görev
- Hoverboard
- Yeni silahlar ve araçlar 
- Ultra güçlü Sequoia 370 Mag-Slug ile düşmanları vurun, Stormalong Em Zero magnesis tüfeğiyle yerçekimi yasalarını bükün ya da kendi uzaktan kumandalı dronunuzu Yellowstone Otomatik Keskin Nişancı Tüfeği ile konuşlandırın. 
 
Oyunun tanıtım yazısı ise şu şekilde:
 
Çatışma, baskı ve şiddetli hava koşullarının hüküm sürdüğü Güney Amerika ülkesi Solís'e hoş geldin. Just Cause 4'te serseri ajan Rico Rodriguez, her ne pahasına olursa olsun geçmişi hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için Solís'te. Atlama tulumunu giy, tamamen kişiselleştirilebilir tırmanma çengelini kuşan ve Solís'e gök gürültüsünü getirmeye hazır ol! 
 
 Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Just Cause 4 Square Enix Avalanche Studios
FIFA 20'nin VOLTA Modundan Oynanış Fragmanı Paylaşıldı GNOG Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız