Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic World Evolution'ın İlk 20 Dakikası

 
   IGN, dinozor temalı park simülasyonu oyunu Jurassic World Evolution'ın ilk 20 dakikasını yayınladı.
 

Tarihin en büyük film serilerinden birinde yer alın ve kendi Jurassic World’ünüzü inşa edin. Efsanevi Muertes takımadaları üzerindeki operasyonların sorumluluğunu üstlenin, sakin adayı en büyük turistik cazibe merkezine dönüştürün ve mucizevi, görkemli ve tehlikeli dinozorları getirin. Jurassic World Evolution, sizi resmî film mitolojisinin yeni bölümüne götürerek sinema tarihinin en ünlü turistik bölgesinin sorumluluğunu üstlenmenizi istiyor.
 
Büyük resmi görün: Derin yönetim araçlarını kullanın veya karada ya da havada zorluklarla yüzleşmek için işleri bizzat kontrol edin. Adalarınızı büyütün ve serinin ve onlarca yıllık Jurassic kültürünün ikonik karakterlerinin anlatımları eşliğinde kendi yolculuğunuza çıkın.

Hayatla oynayın: Düşünen, hisseden ve çevresindekilere karşı zekice hareket eden dinozorlar için biyomühendislik yapın. Yeni ziyaretçiler çekmek ve kayıp dinozor DNA’sı için küresel arayışınıza maddi destek sağlamak için dinozorlarınıza benzersiz avantajlar, hediyeler ve görünümler vererek hayatı genetik seviyede değiştirin.

Yeni bölgeler şunun: Güçlü şekillendirme ve inşaat araçlarıyla Isla Matanceros, Muerta, Pena, Sorna ve Tacaño'yu yeniden şekillendirin ve 4x4'ün direksiyonundan veya helikopterinizin kokpitinden kendi Jurassic World'ü keşfedin.

   
   Jurassic World Evolution 12 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oyunun ilk 20 dakikasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Jurassic World Evolution Frontier Developments
Burnout Revenge Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi Capcom 31 Mart 2019'a Kadar İki Büyük Oyun Çıkaracak

Drima

9.5.2018 12:25:10

0
Zoo Tycoon'un Dinoşorluşu T-rex'e goyun atma varsa pre-order
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jurassic World Evolution
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız