Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic World Evolution Satışları İki Milyonu Aştı

 
Frontier Developments, Jurassic World Evolution'ın dünya genelinde toplamda iki milyondan fazla kopya satmayı başardığını duyurdu.

Frontier Developments ayrıca Planet Coaster'ın iki milyondan fazla kopya ve Elite Dangerous'ın da üç milyondan fazla kopya sattığını duyurdu.

Sonuçlar Frontier Developments'ın mali yılın ilk yarısında 64 milyon sterlin gelir elde ettiğini gösteriyor. Şirket mali yılın tamamı için 75 milyon sterlin ile 88 milyon sterlin arasında bir gelir elde etmeyi bekliyor.

Şirketin CEO'su David Braben yeni bir oyun geliştirdiklerini ve oyun hakkındaki detayların önümüzdeki aylarda paylaşılacağını da belirtti.

Kendi Jurassic World'ünüzü inşa edip yönettiğiniz Jurassic World Evolution 12 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için için çıktı. Oyun şu anda PlayStation Store'da indirimli olarak 99,00 TL, Xbox Store'da 145,00 TL ve Steam'de 214,00 TL'den satışta.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xboxachievements.com Jurassic World Evolution Frontier Developments
The Elder Scrolls Online: Elsweyr Genişlemesi Duyuruldu Call of Duty: Black Ops 4 Blackout 17 - 24 Ocak Tarihleri Arasında Oynaması Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.1.2019 12:28:16

0
Korsana düşmesi çok uzun sürdü biraz ondan bu rakam

BSC Misafiri

16.1.2019 19:08:00

0
Vallahi helal olsun. Seriyi çok sevmeme ve Dino abilere ilgim olmasına rağmen beni en fazla 2-3 gün oyaladı bu oyun. Sonrası her ama her şey tekrara düşüyor hele ki her şey açık sandbox moduda falan.. Bence büyük başarı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jurassic World Evolution
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız