Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya'nın En Pahalı Wii Bundle Paketi Çekilişte

 

 
     Japonya'daki oyun dükkanlarında her yeni bir seneye girilmek üzereyken geleneksel bir uygulama yapılır. Dükkanlar satılmayan ürünler ile çeşitli poşetler oluştururlar ve bunlara 'fukubukuro' adını verirler. Bunlardan birini normalde alacağınız fiyattan çok ucuza satın alabilirsiniz ancak şöyle bir risk var poşeti açana dek içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Yani görecekleriniz sizi memnun etmeyebilir veya çok şanslı bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.
 
    Enterking adlı dükkan da bu sene çeşitli 'fukubukuro' poşetleri hazırlamış. Bunlardan birinin içeriği ise açıklanmış ve alıcılarını bekliyor. İçinde bir Wii ve sadece Japonya'da çıkmış 408 adet oyun bulunduran bu paketi gören Japonlar çıldırıyor.
 
     Oyunların çoğu ikinci el, bazılarının sıfır oyun olabileceğini de Enterking paket açıklamasında beyan etmiş. İçinde toplam 27.367 dolarlık ürün bulunan bu müthiş paketin 'fukubukuro' fiyatı ise yalnızca 11.900 dolar. 1 Ocak ile 3 Ocak arasında satılacak bu paket için Japonların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. Paketi kazanmak için imza atarak üye olan Japonlar arasında yapılacak bir çekiliş sayesinde tek bir şanslı talihli bu 'fukubukuro'yu satın alma şansını kazanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo wii bundle 2. el fukubukuro
Direct2Drive'dan 2K Oyunlarına Müthiş Kampanya Marvel vs. Capcom 3'e 10 Yeni Karakter Daha Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız