Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japon Oyuncular Pek Fazla PS4 Oyunu Almıyorlar


     Playstation 4 ana bölgeler arasında en son Japonya'da piyasaya çıkmıştı. Aslında konsolun Japonya piyasasına göre pek fazla oyunu olduğunu da söyleyemeyiz. Şu an Yakuza Ishin dışında Japon oyuncuların çok fazla ilgisini çekecek PS4 oyunu olduğunu da söylemeyeiz. Zaten Yakuza Ishin aynı zamanda PS3 için çıkıyor.
 
     Ülkedeki perakendecilerden bir tanesi Playstation 4 alanların sadece %30'unun aynı zamanda oyun aldığını söylerken, bir tanesi ise %46'sının konsolla birlikte bir de oyun aldığını söylüyor. Japonya'da Playstation 4'ün Knack adlı oyunla birlikte satıldığını belirtelim. Bazı oyuncular bu nedenle fazladan bir oyun almıyor gibi görünüyor.
 
     Oyunculardan bazıları ise Playstation 3'te sahip oldukları oyunları "upgrade" programı ile Playstation 4'e taşıma niyetinde olduklarından oyun almıyorlarmış. Her şeye rağmen PS4'ün şu an için Sony'nin önceki konsollarındaki kadar Japonya'ya hitap eden oyunu olmadığı kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
LEGO The Hobbit PS3 Bundle Duyuruldu DayZ'in Konsol Sürümü için Karar Bu Yıl Verilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

26.2.2014 14:34:14

0
Japonların oyun kültürleri çok farklı hala arcade tabanlı gidiyor adamlar nintendo 3ds ya da dövüş oyunları, ben çok fazla jrpg oynadıklarını da sanmıyorum, avrupa ve amerika'da daha manyak j-rpg fanatikleri var.

veterangamer

26.2.2014 13:12:19

0
Onlar jrpg leri bekliyorlardir nasil olsa baska oyun oynamazlar

Mactavish-

26.2.2014 13:04:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bence buradan şöyle bir anlam çıkarılmalı. Sony Japon kökenli bir firma olmasına rağmen, PS4 için ilk aşamada çıkan oyunlar Japonlara hitap etmiyor. PS2 ve PS3 döneminde durum böyle değildi. Oyunculuğun, oyunların nasıl Batı'ya kaydğını gösteriliyor. ki bence bu kötü bir şey. Japon firmaların oyunlarına ihtiyacımız var.


Hayır yok.Japon oyunları gereksiz ve Japonya dışına çıkmamalı bence.
Aynen öyle 6 ayda bir Cod çıksın oyun dünyasının Cod lara ihtiyacı var.

BLooregard Q.Kazoo

26.2.2014 11:38:15

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence buradan şöyle bir anlam çıkarılmalı. Sony Japon kökenli bir firma olmasına rağmen, PS4 için ilk aşamada çıkan oyunlar Japonlara hitap etmiyor. PS2 ve PS3 döneminde durum böyle değildi. Oyunculuğun, oyunların nasıl Batı'ya kaydğını gösteriliyor. ki bence bu kötü bir şey. Japon firmaların oyunlarına ihtiyacımız var.
Hayır yok.Japon oyunları gereksiz ve Japonya dışına çıkmamalı bence.

BSC Misafiri

26.2.2014 10:11:12

+3
Bence buradan şöyle bir anlam çıkarılmalı. Sony Japon kökenli bir firma olmasına rağmen, PS4 için ilk aşamada çıkan oyunlar Japonlara hitap etmiyor. PS2 ve PS3 döneminde durum böyle değildi. Oyunculuğun, oyunların nasıl Batı'ya kaydğını gösteriliyor. ki bence bu kötü bir şey. Japon firmaların oyunlarına ihtiyacımız var.

freshmind

26.2.2014 09:52:37

0
Konsol çıkalı 2 gün oldu ... Kaldı ki hala hali hazırda oynanabilecek , gerçekten kale alınacak bir oyun yok. O olmayan değersiz oyunların 10'da 9'u zaten Japon arkadaşlara hitap etmiyor. Hepsi deli gibi J-Rpg bekliyor. Tıpkı herkes gibi konsol alınmış bekleniyor(tıpkı bizim gibi) . Bende sorarım "bu haberde anlatılmak istenen nedir", "anlamı nedir" diye (haberin kaynağından bahsediyorum, burada yapılan habere değil lafım) ...

MaxKonsol

26.2.2014 09:44:10

0
Oyun vermişler yanında , plusta biriken oyunları oynamak isteyenler olacak, infaomus a kadar beklerim diyen olacak..Daha belli olmaz 2 günde..Ben şahsen fifa yla falan oyalanıyorum ne rayman i ne de thief i almadım.infaomus bekliyorum.

BSC Misafiri

26.2.2014 09:38:07

0
benim kaynımda aldı. oyuna para vermem. feyzbuk bakarım, 2 tivit çakar çıkarım ps4ten diyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız