Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jaffe: Twisted Metal için DLC Geliştirmek İsteriz

Kaos'a hazır mısınız?

      İlk olarak Playstation Network üzerinden satılacağı açıklanan daha sonra ise kutulu olarak raflardaki yerini alacağı belirtilen Twisted Metal'ın indirilebilir içeriği de gelebilir.
 
     Oyunun yönetmeni olan David Jaffe, Playstation 3'e özel olarak geliştirilen yeni Twisted Metal için indirilebilir içerik yapmayı istediğini, fakat şu an için ana oyun üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti.
 
    Multiplayer modundaki dengenin kaybolmaması koşuluyla yeni araçlar sunabileceklerini söyleyen yönetmen, oyuncu kitlesinin bazı araçlara sahip olanlar ve olmayanlar diye ayrılmasını istemediklerini de vurguladı. Açıkça bu oldukça düşünceli bir davranış olur, çünkü özellikle FPS oyunlarında bizi yeni harita gibi içerikler almaya zorlayan anlayış hiç de hoş değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Twisted Metal Eat Sleep Play Sony PS3
Lego Universe Bedava MMO'lar Arasına Giriyor! İşte Deus Ex: HR'nin Achievement Listesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

22.6.2011 14:48:52

0
O zaman sıksınlar bir taraflarını yeni oyun yapsınlar...5 para etmez üçbeş içerik için onca para verilmez...Sizler bunlara para verdiğiniz sürece bunlarda yolmaya devam edecek bu şekilde...

el_jericho

22.6.2011 01:03:10

0
İnsaf demeyelim, sonuçta bir oyun çıkartıyorlar ve çıkardıktan sonrada bir şekilde para ekstra para kazanmaları lazım. Örnek verirsek; En azından Activision gibi 3 haritay 15$'a satmaya çalışmayacaktır.

:::LOSTPLANET:::

21.6.2011 21:54:52

0
En sevilen karakterleri garip şekilli arabaları ücretli olarak çıkarabilirler. palyaço aracını ayrı satarlar mesela .İlk defa görebileceğimiz karakterler de olacaktır onları da dlc ile verebilirler belli olmaz, insaflarına kaldı .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız