Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisted Metal Reboot'un Sony'nin Birinci Taraf Stüdyolarınca Geliştirildiği Bildirildi

 
 
Twisted Metal Reboot söylentileri bir süredir haberler arasında yer alıyor. Yeni bir rapor, Twisted Metal'in yeniden canlandırma projesinin artık Lucid Games'in sorumluluğunda olmadığını ve bunun yerine Sony'nin birinci taraf stüdyolarından birine devredildiğini bildiriyor. VGC tarafından yayınlanan bu rapor, Twisted Metal'in Reboot edilmesinin önünde bir engel olmadığını belirtiliyor.
 
Kaynaklar, daha önce PS5'e özel Destruction All-Stars'ı geliştiren İngiltere merkezli stüdyo Lucid Games'in artık Twisted Metal'i geliştirmediğini bildiriyor. Bunun yerine Sony'nin Twisted Metal Reboot'u Avrupa'daki birinci taraf stüdyolarından birine devrettiğini belirtiyor. Sony'nin Avrupa stüdyoları arasında Guerrilla Games (Horizon: Forbidden West), Housemarque (Returnal), London Studio (Blood & Truth), Media Molecule (Dreams) ve yeni satın alımlarla dahil olan Nixxes ve Firesprite stüdyoları yer alıyor.
 
Şu anda ne Sony ne de Lucid Games ortaya çıkan raporla ilgili herhangi bir yorum yapmadı. VGC, Sony'nin geliştirici değişikliği için bir neden sunmadığını belirtti. Ancak Destruction AllStars'ın karışık inceleme puanlarının bu kararda etkili olabileceği öne sürdü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Twisted Metal Eat Sleep Play Sony PS3
Take-Two, Mobil Oyun Devi Zynga Stüdyosunu Satın Alacağını Duyurdu Elden Ring, Steam'de En Çok İstek Listesine Eklenen Oyun Oldu

BSC Misafiri

11.1.2022 19:13:36

+1
Acaip barizdi zaten bitmiş oyun serisinde neden dizi çıksın ki. Güzel oldu geri dönmesi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız