Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

JackQuest: Tale of the Sword 24 Ocak'ta Çıkacak

 
Yayıncı Blowfish Studios ve geliştirici NX Games, fantezi aksiyon platform oyunu JackQuest: Tale of the Sword'un 24 Ocak'ta layStation 4, Xbox One, Switch ve PC için $9.99 USD / €9.99 / £8.99 / $14.99 AUD fiyattan çıkış yapacağını duyurdu. İngilizce, Fransızca, Rusça, Almanca, İspanyolca ve Portekizce dil seçeneklerini destekleyecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Genç Jack'in güzeller güzeli Nara'yı ormanda yürüyüşe çıkardığı kaçınılmaz bir gecede, Nara alçak ork Korg tarafından kaçırılır. Aşkını kurtarmak zorunda olan Jack Korg’un yeraltı üssüne girer ve burada macerasında kullanacağı garip bir kılıç bulur.
 
JackQuest: Tale of the Sword'ta oyuncular mağaranın derinliklerini keşfedecekler, çevre bulmacalarını çözecekler, power-up'lar bulacaklar, yeni yetenekler kazanacaklar, silah toplayacaklar ve devasa boss'lar dahil olmak üzere yeraltı düşmanlarına meydan okuyacaklar.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu JackQuest: Tale of the Sword macera basit eğlence 2d ryo rpg rol yapma oyunu oyun
Steam Windows XP ve Windows Vista Desteğini Sonlandırdı Catherine PC'ye Gelebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
JackQuest: Tale of the Sword ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız