Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac'tan Yeni Bir Spyro Oyununa: "Neden Olmasın?"


    İlk PlayStation konsolunun beğenilen oyun serilerinden Spyro'yu son yıllarda Skylanders markası altında görüyoruz. Activision'ın elinde bulunan serinin geliştiriciliğinde Insomniac Games'i görmüştük. Bir röportajda konuşan Insomniac'ın CEO'su, gelecekte yeni bir Spyro oyununa sıcak baktığını açıkladı. 
 
    Yaptığı açıklamalarda firmanın kurucusu ve CEO'su Ted Price, "Spyro serisini her zaman sevdik. Bu sektörde ben 'Asla, asla deme.' lafını kullanmayı öğrendim. Dolayısıyla, neden olmasın?" açıklamalarını yaptı. Açıklamalarının devamında Price, Activision'ın arada geçen yıllarda markayı kullanarak iyi işler yaptığına da değindi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skylanders Spyro’s Adventure Platform Activision PC PS3 Xbox 360 Wii DS
MGS 5: The Phantom Pain'in TGS Videoları Türkçe Altyazılı Olarak Sizlerle Amazon'un Twitch'i Satın Alma İşlemi Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RownikaL

29.9.2014 10:02:47

0
Valla işin içinde Activision var o yüzden bence tozlu raflardan çıkarılmaması gereken bir oyun.Günümüzde kaliteli uyalarnabilen platform adventure oyunlarının başarısı öyle ahım şahım değil.Ubisoft işte ubi art sayesinde rayman'e gerçekten olağan üstü bir yön verdi.Fakat Activision gibi mantığı nerden kıssam kardır yeterki satsın zihniyetiyle yaptıracakları yapımcıyı yönlendirip fikirlerini bi kenara atıp umursamadan kendi zevkine göre şekillendirecek ve bunun sonunda yılllardır güzel olarak hatırladığımız bu oyunun adında bir leke bırakacaktır.

WiiSmash

29.9.2014 08:43:15

0
ps1'deki oyunları gibi bi tane yapsa tadından yenmez gerçekten

Ridygo

29.9.2014 01:39:17

0
İlk 3 oyunu yepyeni bir grafik motoruyla yaparlarsa mükemmel olur. Ama bu oyun playstation oyunuydu. Şimdi Microsoft için çalışıyorlar. Yaparlarda XBOX özel yaparlarsa çok üzülürüm. Yazık olur oyuna.

BSC Misafiri

29.9.2014 00:06:13

0
En beklediğim serilerdendir herhalde Sunset Overdrive'dan sonra ilaç gibi gelirdi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Spyro’s Adventure ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız