Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skylanders'ın Dünya Çapındaki Satış Rakamı

 
    BUGÜNE KADAR 100 MILYONDAN FAZLA SKYLANDERS OYUNCAĞI SATILDI
 
    SKYLANDERS, 2012 YILINDA AMERIKA VE AVRUPA'DAKI EN POPÜLER AKSIYON FIGÜRLERINDEN DAHA YÜKSEK SATIŞ DEĞERLERINE ULAŞTI.

     Activision Blizzard, Inc.'in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, bugün SKYLANDERS SPYRO'S ADVENTURE ve SKYLANDERS GIANTS'ın oyuncak ve aksesuarlar dahil olmak üzere dünya çapındaki perakende satış tutarının 1 milyar doları aştığını ve serinin bu önemli noktaya yalnızca 15 ayda ulaştığını duyurdu.

     2012 yılında SKYLANDERS GIANTS ve SKYLANDERS SPYRO'S ADVENTURE'ın
Amerika ve Avrupa'daki satışları Beyblades, Star Wars ve Transformers gibi en popüler aksiyon figür serilerini geçmeyi başardı. Ayrıca Ocak 2013 itibariyle perakendede 100 milyonun üzerinde Skylanders oyuncağı satıldı.

     "Skylanders serisi yalnızca 15 ayda, 1 milyar dolar eşiğine ulaşan ilk çocuk video oyunu fikri mülkü olma başarısını gösterdi4 ve sanıyorum ki potansiyelini daha yeni yeni göstermeye başlıyor," diyor Activision Publishing, Inc. CEO'su Eric Hirshberg. "Bu basit 'oyuncaklara video oyununda hayat verme' fikrinin hem video oyun, hem de oyuncak sektörünü, ama daha da önemlisi çocukların oyun oynama alışkanlıklarını değiştirebileceğini biliyorduk. Şimdi ise çocukların kendi karakterlerini oluşturabilmelerini sağlayacak ve oyuncaklara hayat verme fikrini yeni bir seviyeye taşıyacak olan en yeni buluşumuz SKYLANDERS SWAP FORCE(tm)'ı sunmak için can atıyoruz."

     SKYLANDERS SWAP FORCE Portal Master'ların 16 SWAP Force (tm) karakteri ile 250'den fazla benzersiz kombinasyon yaratmalarına imkan sağlayacak. Çocuklar karakterlerinin güçlerini ve karakterlerini karıştırabilecek ve yeni karakterlerine oyunda hayat verebilecekler. Oyun 16 yeni SWAP Force karakterine ek olarak, 32 temel Skylanders karakteri (16 tamamen yeni Skylander karakteri ve önceki oyunlardaki 16 favori karakterin yeni versiyonları) ve sekiz yeni LightCore(tm) karakteri içerecek.

     Serinin hayranları SKYLANDERS SWAP FORCE'u hem Skylanders Spyro's Adventure®, hem de Skylanders GiantsTM karakterleriyle oynayabilecek ve yeni zıplama yeteneğini de kullanabilecekler. Yeni oyun ayrıca oyunun ayrıntılı karakterlerine ve zengin ortamlarına hayat verecek. HD grafiklere sahip olacak ve oyunculara oyuna daha da yakınlaştıracak.

     Önceki gün duyurulan SKYLANDERS SWAP FORCE 10-13 Şubat 2013 tarihleri arasında New York City'deki Javits Center'da düzenlenecek olan 2013 Oyuncak Fuarı'nda sergilenecek.
 
Basın Bülteni
 
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skylanders Spyro’s Adventure satış rakamı Platform Activision PC PS3 Xbox 360 Wii DS
Survarium'dan Yeni Ekran Görüntüleri Tomb Raider'dan 11 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Spyro’s Adventure ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız