Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward : Wii , Hedeflerimizi Karşılayamıyor

Bilindiği gibi 10 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Call of Duty 4'ün wii portunu Treyarch firması hazırlıyor.
Satış rekorları kırması beklenen Modern Warfare 2'nin yapımcı firması Infinity Ward'dan Nintendo Wii hakkında çarpıcı açıklamalar geldi.

 Infinity Ward'dan Robert Bowling , Wii'nin basit donanımı ile firmanın sinematik oyun deneyimi hedefinin uyuşmadığını ve  bu nedenle Wii'de oyun geliştime işlemini göz adı ettiklerini belirtti.

Çalıştıkları tüm platformlarda aynı deneyimi yaşatmak istediklerini belirten Bowling , Wii'nin bu hedeflerine uymadığını ifade ederken herhangi bir platformun hedeflerini karşılayabileceğini anladıklarında o platforma memnuniyetle geçebilecekleri örneğini vererek durumu  açık bir dille izah etmiş oldu.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo
Heavy Rain Daha Çok PS3 Sattıracak PC İçin Left 4 Dead 2 Demosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kanmet

8.11.2009 23:57:41

0
Arkadaşlar olay donanımda değil ki! Olay tamamen konsollara verilen oyun desteği. wii ise kullanıcıyı bizzat oyunun kendisi yaparak parsayı götürdü Şahsen ben salonumdaki 106 ekran lcd tv de ps3 yada xb0x ile grafik deneyimini doyasıya yaşayacağımı düşünsemde; wii sayesinde eşimle beraber daha eğlenceli vakit geçireceğimi düşünüyorum. Ve sırf bu yüzden o ilkel grafiklere rağmen wii alacağım.

.:SyLaR:.

7.11.2009 16:50:30

0
Ona bakarsan xbox 1 de ps2 den her yönde üstündü ama ps2 den az sattı 2.olarak ps3 donanım olarak xbox 360 dan üstün ama xbox 360 daha çok saatı gerçekten ilginç :)

swordmaster33

6.11.2009 22:20:38

0
işin garip yanı bir önceki nesilde ps2 den daha iyi ve xbox ayrında grafik gücüne sahip olmasına rağmen en az satan konsol gamecube tü(dreamcastı saymıyorum) bu sefer belkide ps3 ve xbox 360 ın yarısı kadar bile grafik gücüne sahip olmayan vii ile nerdeyse ps3 ve xbox 360 satışları toplamı kadar satış yaptı :) ve wii nin game cube nin biraz gelişmis versiyonu olduğunu düşünürsek ciidi anlamda kar etti nintendo

..Oski..

4.11.2009 19:24:22

0
Muhtemelen nitendo Wii'nin bu kadar tutacağından haberi yoktu.Bu yüzden donanım özelliklerini düşük tuttu.Eminim Wii'nin 2. versiyonunda nitendo donanımda ciddi değişiklikler yapıcaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız