Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward Patronlarının Kalemi Kırıldı

 
 
Infinity Ward'ın iki önemli ismi, CEO olarak görev yapan Vince Zampella ve Jason West ekipten resmen ayrıldı. Bir kaç saat önce söylenti olarak başlayan haberler zincirinin son halkasında Activision bu ayrılışı resmen doğrulayarak daha önce Activison'ın Asya - Pasifik bölgesi dağıtımcılığında görev alan Philip Early'nin ekibin başına getirildiğini açıkladı.

Bunun yanı sıra Activison Publishing'in kıdemli teknoloji şefi Steve Pearce ve üretim şefi Steve Ackrich, Infinity Ward ekibine dahil oldu.
 
Activision başkanı Kotick'in Infinity Ward'ı ziyareti ile başlayan twitter mesajları, facebook güncellemeleri ve dedikodu olarak dolaşan haberlerin altından Infinity Ward değişen yüzü ile karşımıza çıktı.
 
 
Bakalım Call of Duty serisini gelecek günlerde neler bekliyor ?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Sony'nin Sürpriz Oyunu Cuma Günü Duyurulacak FPS Olmayan Bir Call of Duty Oyunu Yolda !

cengaver_s89

5.3.2010 00:44:03

0
bu infinity ward da bi yerde tutunamadı, önce ea medal of honor sonrada activision CoD, bu çıkan adamlar bu bahsettiğim yapımlardan ayrılanlarsa, yakın zamanda yeni şiket kuracaklardır yada adamlar milyon dolarlık oyun yapıp hak ettikleri payı alamadıklarından yakınıyorlardır. ve yine bu adamlar Modern savaşlara geçmek için activison a dil döken adamlarsa özgür iken çok daha iyi şeyler ortaya çıkaracaklardır. yazdığımı okudumda valla bişe anlamadım, anlamak için üç beş senedir oyun haberleri takip etmek lazım sanırım. :)) sözün özü, bu adamlar boş değil. fps'nin tarihini, kitabını yazan adamlar. bu adamların kalemi kırılmaz, kalem kıranlardan bunlar. :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız