Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inertial Drift: Twilight Rivals Edition Yeni Nesil Konsollar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici Level 91 Entertainment, PlayStation 5 ve Xbox Series için Inertial Drift: Twilight Rivals Edition'ı duyurdu. Yeni sürüm 2022 yılı içerisinde yayınlanacak. 
 
Inertial Drift: Twilight Rivals Edition, Twilight Rivals hikaye modunu, yeni performans ve kalite modlarını, yeni parkurları, yeni arabaları ve daha fazlasını içerecek.
 
PlayStation 4, Xbox One, Switch veya PC üzerinde Inertial Drift'e sahip olan kullanıcılar, aynı gün içinde çıkacak olan ücretli indirilebilir içerik (DLC) Twilight Rivals Pack aracılığıyla Inertial Drift: Twilight Rivals Edition'ın yeni içeriklerine erişebilecek. 
 
90'ların retro gelecek tasvirinde geçen Inertial Drift, müthiş derecede benzersiz bir araç kontrolü tarzına ve inanılmaz derecede tatmin edici çift çubukla drift yapma mekaniğine sahip 1'e 1 arcade yarış oyunudur. Inertial Drift, gerçek anlamda eskisinden farklı bir sürüş deneyimi için arcade yarış türüne yepyeni bir düzeyde erişim kolaylığı ve mücadele ortamı getiriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Arcade Yarış Oyun Inertial Drift
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch 12 Temmuz'da Switch Konsollarına Geliyor Labyrinth of Galleria: The Moon Society, 2023'ün Başlarında Batıya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inertial Drift ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız