Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Labyrinth of Galleria: The Moon Society, 2023'ün Başlarında Batıya Geliyor

 
 
NIS America, Labryinth of Refrain: Coven of Dusk'ın devamı niteliğinde olan Labyrinth of Galleria: The Moon Society'yi batıda 2023'ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Oyun hem İngilizce hem de Japonca ses desteğine sahip olacak.
 
Labyrinth of Galleria: The Moon Society ilk olarak 26 Kasım 2020'de Japonya'da PlayStation 4 ve PS Vita için ardından 11 Kasım 2021'de Switch için çıkış yaptı. 
 
Labryinth of Refrain: Coven of Dusk'ın yaratıcılarından, zindan tabanlı keşif macera ve rol yapma oyunu. Gizemlerle dolu yeni bir bölüm geliyor! Muhteşem Madam Marta tarafından çağrıldınız. Bir sonraki görev için hazır bekleyen gezgin bir ruhsunuz. Madam Marta'nın asistanı Eureka'nın ve ruhla dolu kuklalardan oluşan bir ordunun yardımıyla, büyülü canavarlarla dolu gizemli bir yeraltı labirentinin derinliklerine dalmakla görevlendirildin! 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma aksiyon macera Labyrinth of Galleria: The Moon Society
Inertial Drift: Twilight Rivals Edition Yeni Nesil Konsollar için Duyuruldu Sword and Fairy: Together Forever, 4 Ağustos'ta PS4 ve PS5'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız