Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Imperator: Rome Duyuruldu

 
   Paradox Interactive, Imperator: Rome'u resmi olarak duyurdu. 
 
   Paradox Development Studio tarafından Johan Andersson (Hearts of Iron III, Crusader Kings II, Europa Universalis IV) önderliğinde geliştirilen Imperator: Rome 2019'da Windows PC için çıkacak.
 

İskender. Hannibal. Sezar. Bu büyük adamlar ve onlar gibi onlarca kişi bir kıtanın kaderini şekillendirdi. Güçlü krallar, zeki generaller ve sözde tanrılar kadim Akdeniz'e damgasını vurdular. Bu denizin etrafında birbirine bağlı yakın uluslar şiddetli muharebelerde şimdi Batı Medeniyeti olarak adlandırdığımız yerde kültürel ve politik miraslarıyla birbirlerine karşı hırslarını ve erdemlerini test ettiler. Ancak hiçbir şey garanti edilmedi. Imperator: Rome'da tarihin seyrini değiştirebilir misin? 
 
Imperator: Rome Paradox Development Studio'nun yeni grand strateji oyunudur. Doğuda İskender'in varisi imparatorluklardan Roma İmparatorluğu'nun kuruluşuna kadar ki çalkantılı yüzyıllarda geçen Imperator: Rome sizi klasik çağdaki imparatorluk inşasının merasimi ve mücadelesini yeniden yaşamaya davet ediyor. Nüfusunuzu yönetin, ihanete karşı gözünüzü dört açın ve tanrılarınıza inancınızı koruyun. 

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun ilk ekran görüntülerine ise Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Imperator: Rome Paradox Interactive büyük strateji oyunu
Birkaç Respawn Entertainment Geliştiricisi Infinity Ward'a Geri Döndü Age of Wonders: Planetfall Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

21.5.2018 18:12:05

+1
paradox en sevdiğim şirketler arasına oturdun..helal olsun

MovieClipS

21.5.2018 00:53:21

+1
Ağam ben iptalim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Imperator: Rome
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız