Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birkaç Respawn Entertainment Geliştiricisi Infinity Ward'a Geri Döndü

 
   2010 yılında Infinity Ward'dan ayrılıp yeni kurulmuş olan Respawn Entertainment'a katılan üç video oyun geliştiricisi bu kez Respawn Entertainment'dan ayrılıp Infinity Ward'a geri döndü. Ayrıca Respawn Entertainment'dan beş farklı oyun geliştiricisi de Infinity Ward'a katıldı.
 
   Geliştiricilerin listesi şu şekilde:
 
• Geoffrey Smith — Infinity Ward eski tasarımcısı; sonra baş tasarımcı rolü için Respawn'a katılmıştı. Şimdi Infinity Ward'da tasarım yönetmeni.

• Joel Emslie — Infinity Ward eski baş sanatçısı; sonra sanat yönetmenliği rolü için Respawn'a katılmıştı. Şimdi Infinity Ward'da stüdyo sanat yönetmeni.
 
• Mark Grigsby — Infinity Ward eski baş animatörü; sonra baş animatörlük rolü için Respawn'a katılmıştı. Şimdi Infinity Ward'da animasyon yönetmeni.

• Ranon Sarono — Respawn eski animatörü; şimdi Infinity Ward'da animatör.
 
John Mundy — Respawn oyun tasarımcı; şimdi Infinity Ward'da oyun tasarımcısı.
 
Joshua Dunnam — Respawn eski çevre tasarımı artisti; şimdi ise Infinity Ward'da çevre tasarımı artisti.

• Dom McCarthy — Respawn eski yapımcısı; şimdi Infinity Ward'da yapımcı.

Madison Cromwell — Respawn eski sanat yapımcısı; şimdi Infinity Ward'da yapımcı.
 
   Electronic Arts, Titanfall serisinin geliştiricisi Respawn Entertainment'ı geçtiğimiz yıl satın aldı. Respawn Entertainment şu anda resmi olarak üç oyun üzerinde çalışıyor: Star Wars evreninde geçecek bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu, Oculus Rift VR için gerçekçi bir savaş oyunu ve Titanfall 3.

   Infinity Ward ise Call of Duty: Black Ops 4'ten sonra çıkacak Call of Duty oyunu üzerinde çalışıyor ve söylentilere göre bu oyun Modern Warfare 4.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Charlie Intel Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Söylenti: Forza Horizon 4 Konsept Görselleri Imperator: Rome Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.5.2018 19:38:00

0
ee titanfall ne olucak bukadar kaliteli bir oyunu bu halde bırakmak püü

i_lenker

21.5.2018 19:50:53

0
niye gittiniz niye geldiniz...

BSC Misafiri

21.5.2018 18:26:20

+1
Sevindim bu durum çünkü bu stüdyo zamanında en iyisini yapan stüdyo. Umarım her şey iyi olur respawn' da etkileyeceğini sanmıyorum. Cod ww2 oyunu ise aşırı ruhsuz bir multiye sahipti bo4 daha başarılı duruyor ama beni cezbetmedi. Blackout ve zombi modlarından bir şeyler bekliyorum.

BSC Misafiri

21.5.2018 15:05:29

0
CoD'da senaryo ortadan kalktı,seri dibinde dibine gitti,bunlar Activision'a geri dönmüş.Allah akıl fikir versin.

porsux

21.5.2018 13:36:09

0
Bu haber hiçbirşey ifade etmiyor. Yerleri kolayca doldurulur. Beyin ekibindeki kişiler hala Respawn 'da.

BSC Misafiri

21.5.2018 00:56:00

0
Mw4 değil ama tadında bırakın. Yine modern olsun ama farklı bir oynayış ve hikaye bence mw 1de bitmiştir zirveydi ve üstü gelmedi

BSC Misafiri

21.5.2018 00:49:54

0
Black ops 4 gene iyi olacaktir bops3 senaryosu cok kotuydu o yuzden bunda yapmadilar iyide oldu mp olarak guzele benziyor. Ww2 kotu bir oyundu advance warfare de oyle mp olarakta sp olarakta en zayif halka bence sledgehammer games. Ama eski iw calisanlariyla seneye bi mw4 herseyi unutturur

BSC Misafiri

21.5.2018 00:39:43

0
Bu titanfall un gelecegi icin kotu infinity ward icin iyilesme anlamina geliyor valla bana eskilerin tadinda bir mw4 versinler baska birsey istemem bu adamlar cod u biraktigindan beri cod birseye benzemiyor ne ww2 ise yaradi ne digerleri ama eski infinity ward bir araya gelirse beklentiye girerim

LMakani20

21.5.2018 00:24:59

+2
bana gore call of duty oyununu gelistiren uc ekip arasinda en kalitelisi infinity wardin gelistirdigi oyunlardir. Ben modern warfare serisini de ghosts'u da keyif alarak oynadim hala da her 5 lobiden 4unde hileci olsada firsat buldukca girerim. Black ops 4 ten beklentim vardi gunumuzde gececegi icin ancak hikaye modu cikmadi oyunun. infinity ward yine seriyi ayakta tutacak hikaye moduna sahip bir codla karsimiza cikacaktir

berkayjan

21.5.2018 00:08:48

+1
Infinity Ward kendine geliyor yavaş yavaş he o kadar dislike'dan sonra hırs yapacaklarını tahmin ediyordum. Umarım ortaya güzel bir şey çıkar ve vay be Cpt. Price'ı özlemişiz deriz.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız