Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Immortal Realms: Vampire Wars İlkbahar 2020'ye Ertelendi

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Palindrome Interactive, Immortal Realms: Vampire Wars'un İlkbahar 2020'ye ertelendiğini duyurdu. PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

PC versiyonu %15 indirimle 67,15 TL fiyattan Steam'de ön siparişe açıldı. Ön siparişler “Fangs & Bones” indirilebilir içeriği, dijital soundtrack ve kapalı betaya erişim sunuyor. Kapalı beta şu anda ulaşılabilir durumda ve tutorial bölümünü, ilk iki Dracula campaign görevini, iki sandbox haritasını ve dört skirmish haritasını içeriyor. İlerleyen haftalarda daha fazla içerik güncellemesi ve iyileştirmesi eklenecek.

Immortal Realms: Vampire Wars kargaşa içindeki karanlık bir vampir dünyasında geçen; imparatorluk yönetimi, sıra tabanlı dövüş sistemi ve eşsiz kart oyunu unsurlarını birleştiren bir strateji oyunu.

Kapalı beta için yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Immortal Realms: Vampire Wars Kalypso Media Palindrome Interactive strateji oyunu
Ubisoft Ghost Recon Breakpoint ile The Division 2'nin Satışlarından Memnun Kalmamış Xbox One, Microsoft'a Gün Geçtikçe Daha Az Kazandırıyor

BSC Misafiri

25.10.2019 07:54:27

0
Yok mu daha ertelenen. Hadi devam daha yıkılmadık. Tek korkum Fatalityi 2077'nin yapması. O zaman tam biterim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Immortal Realms: Vampire Wars ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız