Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunted: The Demon's Forge'tan Yeni Video


    Bethesda tarafından yayınlanacak olan ve inXile Entertainment tarafından geliştirilen Hunted: The Demon's Forge'un yeni videosu yayınlandı.
 
    The World of Hunted adıyla yayınlanan videoda oyunun dünyası yakından tanıtılıyor. E'laa adlı kadın savaşçı ile Caddoc erkek savaşçıyı yöneteceğimiz oyunda Kala Moor'un derinliklerinde şeytanları geldikleri yere gönderme çalışacağız.
 
    Co-op desteği sunacak oyunda E'laa ile ok kullanıp büyü yapabilecekken, Caddoc ise ağır silahlar kullanabilecek. Aksiyon ve RPG öğelerinin bir arada olacağı oyun 10 Mayıs 2011'de piyasaya çıkacak.
 
    RPG konusunda deneyimli elemanlardan oluşan inXile Entertainment daha önce Bard's Tale adlı oyunu geliştirmişti. Ayrıca firmanın önemli elemanları daha önce Interplay çatısı altında çalışmış.
 
     Özellikle co-op desteği ile büyük ilgi çekeceğini düşündüğümüz Hunted: The Demon's Forge'un yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon rpg inXile Bethesda Hunted
Gears of War 3 Betası Nisan Ayı Civarında Test Drive Unlimited 2'nin Araba Listesinin Tamamı

The_Rahip

20.12.2010 20:10:16

0
Co-op ile süper olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunted: The Demon's Forge
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız