Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunted: Demon's Forge'tan 2. Geliştirici Günlüğü

E'lara ve Caddoc farklı karakterler olsa da iyi bir ikili olacak gibi görünüyorlar

     inXile Entertainment tarafından Unreal Engine 3 oyun motoru kullanılarak geliştirilen aksiyon-rpg oyunu Hunted: Demon's Forge'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı. Geliştiriciler oyunun dünyasını daha ayrıntılı bir biçimde anlatıyor.
 
     Küçük silahlar ve ok üzerinde uzmanlaşmış olan E'lara kadın karakter ile ağır silahlar konusunda yetenekli olan Caddoc adlı erkek karakteri yöneteceğimiz Hunted: Demon's Forge co-op multiplayer desteği de sunacak.

     Aşağıdaki geliştirici günlüğünde de görebileceğiniz gibi oyun yer altından şelalelerin bulunduğu yeryüzü mekanlarına kadar çeşitli yerlerde geçecek.Geliştiriciler oyunun dünyasını tasarlarken Ortaçağ'ın kaos içindeki kirli atmosferinden etkilenmişler. 
 
     Her iki karakterin de büyü konusunda yetenekli olduğu oyunda bazen atıcılık özelliğimizin yanı sıra yüksek yerlerde akrobatik özelliklerimizi kullanmamız gerektiğini de görüyoruz. Hiç kuşkusuz bu gibi özellikler oyunu tekdüzelikten kurtaracaktır.

     inXile Entertainment'in bu geliştirici günlüğünde verdiği en önemli bilgi ise Hunted'ın klasik bir konsol oyunu olmadığı ve oyunda kendi görevlerimizi yaratmamızın mümkün kılındığı oldu. Başarılı bir oyun olmasını beklediğimiz Hunted: Demon's Forge'un geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon rpg inXile Bethesda Hunted
Game Informer Portal 2'yi Ayın Oyunu Seçti Panzer Command: Ostfront'un Demosu Yayında

androjen14

7.5.2011 13:02:22

-1
biz etli yaraatıklar istioz iskelet değil!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunted: The Demon's Forge
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız