Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown için yeni güncelleme yayınlandı: Geralt'ın sesi oyuna katıldı

 
 
Crytek tarafından biz oyun severlere sunulan çevrimiçi açık dünya nişancı aksiyon oyunu Hunt: Showdown için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna Geralt'ın sesi dahil oldu. The Witcher 3: Wild Hunt'ta ana karakterimizi seslendiren Doug Cockle, Hunt: Showdown'da John Victor adlı karaktere hayat verdi.
 
1.12 güncellemesi oyuna yeni geliştirmeler getiriyor
 
 
 
Hunt: Showdown için yayınlanan son güncelleme ile beraber oyuna birçok geliştirme geliyor. PC, PS4 ve Xbox One oyuncuları için mevcut olan bu güncelleme, oyun içi performansı arttırıyor ve iki yeni öğretici karakter oyuna dahil oluyor. Yeni yama, temel öğretim kısmını detaylandırıyor ve oyunculara daha akıcı bir öğretim sunumu hazırlıyor. 
 
1.12 güncelleme ile oyundaki silah seçimleri artık daha kolay hale geliyor. Oyunda ayrıca gizlenme durumu artık daha duyulabilir hale geliyor. Örneğin bir çöp yığının arkasına saklandığımız zaman diğer oyuncular tarafından duyulabilecek.
 
Türkçe dil desteğine sahip nişancı aksiyon oyunu için yeni güncellemeler gelmeye devam edecek. Oyuna şu anda Steam üzerinden 109,00 TL'den erişebilirsiniz.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
RoboCop: Rogue City Eylül'e ertelendi! Psikolojik korku oyunu Ad Infinitum ertelendi!

Sarohan

11.3.2023 12:01:56

0
Yakışmış oyuna yalan yok. Helal sana be cryçift.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız