Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown Steam Erken Erişime Geliyor

 
   Crysis serisinin geliştiricisi Crytek, IGN aracılığıyla yaptığı açıklama ile birlikte ağır PvE elementlerine sahip rekabetçi birinci şahıs PvP canavar avcısı oyunu Hunt: Showdown'un Steam erken erişime geleceğini duyurdu.
 
   Bölüm tasarımı direktörü Chris Auty, geliştiricilerin oyunculardan direkt olarak geri bildirim alabilmesinin ve oyunu buna göre değiştirebilmesinin erken erişimin en büyük avantajlarından birisi olduğunu belirtti.
 
   Kreatif direktör Magnus Larbrant ise Hunt: Showdown'un erken erişime gelmesinin "şimdiye kadar olabilecek en iyi şey" olduğunu belirtti ve erken erişim aşamasında yeni canavarlar, avcılar, modlar ve daha fazlasının geleceğinin sözünü verdi.
 
   Oyunun Steam sayfası da bugün itibariyle aktif edildi. Steam sayfasında belirtilene göre oyunun en az 12 ay erken erişim aşamasında kalması planlanıyor, ancak firma bu sürenin uzayabileceğini veya kısalabileceğini belirtiyor. Şu anda fiyat bilgisi paylaşılamadı, ancak erken erişimden çıktıktan sonra fiyat artışı yaşanacak.
 
   Hunt: Showdown PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

   Hunt: Showdown erken erişim geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan, dün yayınlanan 12 dakikalık oynanış videosunu buradaki haberden izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
Life is Strange: Before the Storm'un İkinci Bölümü 19 Ekim'de Çıkacak Space Soldiers Şangay Yolcusu

BSC Misafiri

13.10.2017 16:21:48

0
Anlaşılan crytek hala akıllanmamış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız