Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'ın Yeni Konuğu Uzayda Geçen Oyunlar


       Belirli temalarla PC oyunlarına indirim yapan Humble'da bu hafta uzayda geçen oyunlarda indirimler var. Humble Weekly Bundle The Return of Space Boy adlı kampanya dahilinde sahip olabileceğiniz oyunlara göz atalım.
 
     En az bir dolar ödeyerek Steam Marines, ROCKETSROCKETSROCKETS ve halen erken erişim sürecinde olan StarMade yapımlarına sahip olabilirsiniz. Eğer ortalama üzeri bir fiyat bağışlarsanız (şu an için 5.31 dolar)  Interplanetary, Starwhal ve tam sürüm çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklanan Edge of Space oyunlarına da sahip olabilirsiniz. Son olarak 10 dolar veya üzeri bir fiyat bağışladığınızda Reassembly de sizin olacaktır. 

      Humble'ın bu kampanyasından oyun satın alarak uzay bilimleri eğitimine destek olmaya çalışan "Challenger Center" ve Amerika'nın bilim kurgu yazarlarına destek olmaya çalışan yardım kuruluşu SFWA'ya bağış yapabileceğinizi hatırlatalım. Tabii ki verdiğiniz parayı Humble ekibine veya geliştiricilere de gönderebilirsiniz. 

       Kampanya adresine buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Edge of Space PC Erken Erişim Steam sandbox survival hayatta kalma bağımsız indie
Silent Hills'in Yönetmeni Del Toro, Oyun Dünyasından Çekiliyor The Witcher 3 İçin Resmi Mod Desteği Geldi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Edge of Space
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız