Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Edge of Space Eylül Ayında Erken Erişimden Çıkıyor


      2013'ün Haziran ayında Steam Erken Erişim'e gelen Edge of Space, Erken Erişim süresi boyunca pek çok yönden  gelişti. Yapılan açıklamaya göre bu uzun Erken Erişim süresi nihayet Eylül ayında sona erecek.
 
      Yapımcı ekip Developer Handyman Studios, oyunun 17 Eylül'de tam sürüm olarak çıkış yapacağını açıkladı. Edge of Space, erken erişim sürecinden çıksa da oyuna yeni içerikler gelmeye devam edecek. Firmanın kurucusu Jacop Crane, yolculuklarının bitmediğini oyuna yeni görevler, yeni silahlar, canavarlar ve çok daha fazlasını Eylül ayından sonra getirmeye devam edeceklerini belirtti.
 
       Biraz oyundan bahsetmek gerekirse Edge of Space, oyuncuların rastgele oluşturulan 2 boyutlu bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığı bir yapım. Oyun boyunca içinde bulunduğumuz dünyayı keşfediyor, tehlikelere karşı mücadeleler veriyoruz. 
 
      Edge of Space'i Steam üzerinden 21 TL'ye satın alabilirsiniz. 17 Eylül'den sonra oyunun fiyatının artıp artmayacağı hakkında bir bilgi verilmiyor. Yapımcı ekibin Edge of Space için yayınladığı yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Edge of Space PC Erken Erişim Steam sandbox survival hayatta kalma bağımsız indie
Mobil Platform için Yeni Bir Warhammer 40K Oyunu Duyuruldu EA: "Kojima ve Konami Öpüşüp Barışmalı"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Edge of Space
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız