Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hot Wheels Unleashed Satışları 1 Milyonu Aştı

 
 
Geliştirici Milestone, Hot Wheels Unleashed satışlarının hem fiziksel hem dijital olarak bir milyonu aştığını duyurdu. Bunun yanı sıra ekibin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu Hot Wheels Unleashed oldu.
 
Milestone CEO'su Luisa Bixio bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Şubat ayında Hot Wheels Unleashed'ı duyurduğumuzdan beri hayranlardan binlerce mesaj aldık. Bu dönüm noktası, tutkulu topluluğumuzu daha da ileriye taşıdı."
 
Hot Wheels Unleashed şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Hot Wheels evrenindeki en iyi araçları topla, şahane pistler yap ve nefes kesen yarışlara dal. En efsane ve en çok aranan Hot Wheels araçları seni bekliyor. Bu araçları tam gaz yarıştırmaya hazır ol! 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hot Wheels Unleashed Milestone arcade araba yarışı oyunu
Loop Hero, Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu Final Fantasy Pixel Remaster - Final Fantasy VI, Şubat 2022'de Çıkış Yapacak

:::LOSTPLANET:::

23.12.2021 06:56:56

0
Aslında tam psn+ ile vermelik gamepasslik bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hot Wheels Unleashed ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız