Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Loop Hero, Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu

 
 
Bu yıl sonuna kadar her gün bir oyunu oyunculara ücretsiz olarak dağıtan Epic Games Store'un bugünkü hediyesi Loop Hero oldu. Yayıncılığını Devolver Digital ve geliştiriciliğini Four Quarters'ın üstlendiği kart oyunu Loop Hero'yu yarın saat 19:00'a kadar ücretsiz ve kalıcı olarak Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Loop Hero, şeytani bir Lich tarafından sonsuz bir zaman döngüsüne terk edilmiş fantastik bir diyarda geçecek aşırı derecede retro tarzı bir aksiyon macera kart oyunu.

Zaman döngüsünü kırma ve dünyanızı özgür kılma görevinde sihirli kartlardan oluşan desteler kuracak, ekipmanlarınızı ve kampınızı genişletecek, kampınız için değerli ganimet ve kaynaklar arayacak, muhafızlarla savaşacak ve yeni kahraman sınıflarının kilidini açacaksınız. 
 
Epic Games Store sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Yu-Gi-Oh! Master Duel Çapraz Platform Desteğiyle Çıkış Yapacak Hot Wheels Unleashed Satışları 1 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2021 11:05:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri abi 2 tane oyun ver ama yüksek seviyeli olsun bu ne saçma oyunlar böyle ya arkadaş insanlar 590dan başlayıp 3060 ti katları alıyor bu oyunu oynamak için mi alıyor bu tür oyunların yayınlanması bile yasaklanmalı ya retro oynamak istesem gidip retro el konsolu alırım epic rezilsin
senin gibi cahillerin yorum yapması yasaklanmalı asıl

Johnny Silverhand

21.12.2021 14:34:01

0
rogue-lite sevenler için güzel bir oyun. insanlar rdr 2 bekliyordu. üzdün epic insanları

chris92

21.12.2021 14:29:30

0
Oyuna ne kadar güzel deselerde bana çok sıkıcı geldi .türkçede var oynamak isteyen bakabilir tabi .benlik bir oyun değil.

BSC Misafiri

21.12.2021 10:50:01

0
Beleş ya, laf edemiyorum ama zorlana zorlana epic'e girip beleş oyunu alıyorum onu da demek istedim :) Bir tane bir şeye benzeyen (ve eskiden beleşe vermedikleri) oyun gelirse benim için iyi..

BSC Misafiri

21.12.2021 09:45:16

0
abi 2 tane oyun ver ama yüksek seviyeli olsun bu ne saçma oyunlar böyle ya arkadaş insanlar 590dan başlayıp 3060 ti katları alıyor bu oyunu oynamak için mi alıyor bu tür oyunların yayınlanması bile yasaklanmalı ya retro oynamak istesem gidip retro el konsolu alırım epic rezilsin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız