Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon: Zero Dawn PC için Duyuruldu, Bu Yaz Geliyor

 
Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının başkanı Hermen Hulst, Horizon: Zero Dawn PC versiyonunu resmi olarak duyurdu.

Bu yaz Steam üzerinden çıkış yapacak.

PC versiyonu Complete Edition ana oyun ile birlikte The Frozen Wilds genişlemesini ve daha önce çıkmış indirilebilir içerikleri içerecek.
 
Hermen Hulst konu ile ilgili olarak "Horizon: Zero Dawn'ın bu yaz PC'ye geleceğini doğrulayabilirim. Guerrilla Games'ten stüdyo yönetmenleri Michiel van der Leeuw, JB van Beek ve Angie Smets PC versiyonu hakkında yakında daha fazla bilgi paylaşacak." dedi.
 
"PlayStation'ı nasıl daha fazla kişiye tanıtacağımız ve insanların PlayStation'da neler kaçırdığını göstermemiz açısından bazı yeni fikirlere açık olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Bazı kişilerin kafasını rahatlatmak için bir AAA özel oyunun PC'ye geliyor olması her oyunu PC'ye getireceğimiz anlamına gelmiyor. Horizon: Zero Dawn'ın PC'ye uyduğunu düşünüyoruz. PC çıkışları için bir planımız yok, konsola %100 sadık kalmaya devam edeceğiz."
 
Hermen Hulst PlayStation 5 ile ilgili olarak "Kendimizi kaliteli özel oyunlar yapmaya ve güçlü hikaye anlatımı olan tek oyunculu oyunlara adadık. Ayrıca neyin işe yaradığını görmek için yeni deneylere ve yeni fikirlere de açık olacağız. Bu, Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının DNA'sının bir parçası." 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Guerrilla Games'in üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn Şubat 2017'de PlayStation 4 için çıkmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Dreadlands Steam'de Erken Erişime Açıldı Dragon Ball Z: Kakarot Satışları İki Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.3.2020 12:19:29

+1
Kimse hikaye okumasin,yillardir zaten sony oyunlari birbirine benziyor ve tomb raider ,farcry3,souls oyun mekaniklerini taklit ediyordu.Piyasada gercekten ozel oyun yapip adam gibi sahip cikan bi nintendo var gerisi hikaye.

BlackBeasT

11.3.2020 04:28:55

+1
Sony yetkilisi elbette marka'yı korumak PS satması için söylemesi gerekenleri söylemiş... Sony Laptop, TV, Telefon işinde istediği pazar alanını bulamadı ve o bölümleri sattı-kapatdı yada küçük ölçekli üretim yapıyor. Nintendo için ürettiği CD-ROM kullanan konsol yüzünden aralarında anlaşmazlık ile Sony PS1 konsolunu Vitrin'de boy göstermeseydi belki Bugün Sony ismi çok farklı kulvarda olacaktı yada olmayacaktı.. Hali hazırda Sony PS now ile zaten belli başlı PS4 exc. oyunlarını PC'de oynuyorsun...PC'de Horizon: Zero Dawn oynamak için yazı beklemeye gerek yok şuan PS now'da Horizon: Zero Dawn, Until Dawn ve Uncharted: Lost legacy ekli, Geçtiğimiz aylarda Uncharted 4 ve yeni PS4 GOW'da ekliydi.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Sony gibi dev firma sırf 13-15 yaşında çocukların yerli-yabancı Haber başlıklarında forumlarda egosunu kaşıyacak diye hareket etmez..

gamerasi

11.3.2020 02:21:42

0
Psn ortağımın yıllar önce aldığı, hala oynamanın nasip olmadığı Sony oyunu. Belki de pc de oynarım.

TheNewAtilla

11.3.2020 01:45:52

0
Çok abartıldı bu olay. Streaming çağına geldik. Bu saatten sonra nintendodan başka bir makineye özel oyun yapan kalmaz.

Curtius

11.3.2020 01:21:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: gypaetus ben bu forumun yaşını gerçekten merak ediyorum. PC'ye geldi diye ağlamanın sebebi nedir? mantıklı bir sebebi var mı bunun? eğer yetişkin insanlarsanız ve "PS4'ümüz var ayrıcalıklıyız başkası oynamasın" diye düşünüyorsanız bir takım insani değerlerinizi kaybetmişsiniz demektir bu kadar bencillik normal bir şey değil. PC'ye çıkacak diye oyunu balon ilan etmeler, PS4'e önce geldi oynadık diye kendini teselli etmeye çalışmalar falan nasıl bu kadar boş düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. ben oyunu PS4'te oynayıp deneyimini yaşayabilmişim bu saatten sonra isterse tost makinasına çıksın umurumda olmaz hatta sevinirim güzel oyun tost makinası olanlar da oynayacak diye. her konuda taraf olmak zorunda değilsiniz, hele eğlence sektöründe "biz daha fazla eğleniyoruz" yarışına girmenin hiçbir mantığı yok.
"liseli vardı ya ah o liseli"

BSC Misafiri

10.3.2020 23:57:25

0
PS4 oyunlarını PC'ye taşıyacaklar zannımca. Alan almış satan satmış, bu saatten sonra kar etmek için PC'ye taşımaması bile saçma. Bir algıyı da yıkmış oldu sony, ne güzel. Ama Ps5 neslinden hikaye odaklı bir oyun beklemek saçmalık.Bunu yapmayacakları da söylemlerinden belli.

BSC Misafiri

10.3.2020 23:57:16

0
Hocam bence Until Dawnın problemi yaratıkların çıkması değil bu kısımları oyunun geri kalanı kadar ilgi çekici ve başarılı bir oynanış ile yansıtamamalarından. Bana kalsa oyunun son anına kadar o şeyleri göstermeseler bile olurdu çünkü oyunun sonunda yapılan o karşılaşma yeterince tatmin edici özelliklede kimsenin ölmesine izin vermeden bitiriceğim diyorsan acayip geriyor. Fakat günümüz oyuncuları bu dedektiflik hikayesi tadında ilerleyen olaydan sıkılacak diye düşünüp böyle biraz aksiyona bağlayalım demişler. Cidden arkadan gelen müzik tınıları ve ses efektleri eşliğinde hikaye parçalarını bulup okumak çok keyifliydi.

BSC Misafiri

10.3.2020 23:53:59

0
Hadi geçmiş olsun fanboylar

BSC Misafiri

10.3.2020 23:53:58

+1
Çok sıkıcı bir oyundu yarısına kadar zor dayandım.

Guest-2C5CD639E

10.3.2020 23:45:09

0
Oyunun tek kotu yanı silahlar ve kombat maalesef cok zayıftı. Bilim kurgu sevdiğim icin hikaye hoşuma gitmişti yağ gibi akmisti ortamlar, manzaralar, grafikler felan çok iyiydi. Türkçe olsaydı belki daha fazla zevk alacaktım ama artık kısmetse PC de çeviri grupları el atarsa oynarız tekrardan.

gypaetus

10.3.2020 23:28:49

+8
ben bu forumun yaşını gerçekten merak ediyorum. PC'ye geldi diye ağlamanın sebebi nedir? mantıklı bir sebebi var mı bunun? eğer yetişkin insanlarsanız ve "PS4'ümüz var ayrıcalıklıyız başkası oynamasın" diye düşünüyorsanız bir takım insani değerlerinizi kaybetmişsiniz demektir bu kadar bencillik normal bir şey değil. PC'ye çıkacak diye oyunu balon ilan etmeler, PS4'e önce geldi oynadık diye kendini teselli etmeye çalışmalar falan nasıl bu kadar boş düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. ben oyunu PS4'te oynayıp deneyimini yaşayabilmişim bu saatten sonra isterse tost makinasına çıksın umurumda olmaz hatta sevinirim güzel oyun tost makinası olanlar da oynayacak diye. her konuda taraf olmak zorunda değilsiniz, hele eğlence sektöründe "biz daha fazla eğleniyoruz" yarışına girmenin hiçbir mantığı yok.

FourEight

10.3.2020 23:07:10

0
Pc'de oyuna yapılacak TR yama resmileştirilebilir mi acaba?

mehmetalpertr

10.3.2020 22:54:12

+1
hayırlı olsun. daha çok oyuncunun oynaması beni daha çok sevindirir. Sonuçta Sony babamızın firması değil. Vardır bir düşündükleri.

wakari_mayo

10.3.2020 22:44:58

0
Dünyanın en abartılmış oyunu. 3-5 ok atıp robotları vuruyorsun altı üstü. Hikayesi şöyle böyle diyenlere de inanmayın İngilizcem gayet iyi, sıradan bir hikayesi var.

RocK__StaR

10.3.2020 22:24:50

0
Bu oyun çok abartılmış bir oyundur oyunun artısı sadece görselliktir

dark dragon

10.3.2020 21:28:19

+4
Yapımcı firmaya bağlı, onlar çıkarırsa gelir tabi. Hatta ps3 emülatörü ile pc’de oynanıyordu.

Hoid

10.3.2020 21:01:24

+4
Ben horizonu bitirdim hatta core mu topluyorduk bir şey topluyorduk özel kıyafet açılıyordu onları da yaptım. Ama bu benim oyundan sıkılmadığım anlamına gelmiyordu, o ara oynayacak başka oyunum yoktu mecbur oynama süremi uzatmıştım. Hemen hemen 1-2 gün içerisinde de rachet and clank falan almıştım. Racheti oynarken hiç sıkılmadım mesela. Horizonda an karakteri sevemedim, anlattığı hikayeyi sevemedim. Bir gizem var oyunda ama sürekli ok ile robotların zayıf noktasını vur oradan parça topla sürekli ot topla craft yap. Heal pot ve ok craftlama olayı. Harita açma olayının hala Far Cry 3 deki olaya dayanıyor olması. Tırman yukarı bir şeyi etkinleştir alan açılsın bunlar beni baymıştı o dönem. Üstüne birde bunda da aynı şeyleri görünce ki zaten oyun beni grafiklerin dışında hiç çekmiyordu. Sonuç olarak Horizon'u beğenemedim. Benim şahsi görüşüm 70 li puanlarda olması gerekiyor bu oyunun puanının. Final boss olayına hiç girmiyorum bile rezalet. Until Dawn ise belki de benim oynadığım en iyi walking simulator oyunu. Totemler buluyorsun burada sana ileride olabilecek şeyleri gösteriyor. Zaten oyunun başında hiç bir şey anlamıyorsun birde bunları görünce ekstradan strese giriyorsun, grafikler yine şahane, oynanış anlamında katılıyorum gamepadi sabit tutmanın dışında ve qte'lerin dışında bir şey yok ama çok başarılı bir şekilde yedirilmiş. Üstüne oyuncuyu da ödüllendiren bir sistemi var araştırsanız etrafta oldukça fazla hikaye parçaları falan buluyorsunuz onları okumak oyunun o atmosferinde benim çok hoşuma gitmişti. Oyun yaratıklara değil de gerçekten bir katile bağlansa daha da çok memnun olurdum ama yine de üzmedi beni. Ekstradan söylediğim gibi oyun sürekli belli bir tempoda gidiyor oynarken (bu tarzı sevenler için söylüyorum) sıkılmıyorsunuz. Yine oyun fazla uzun sürmeden bitiyor, farklı farklı şeyler deneyip kurtarabildiğiniz kadar insanı kurtarmaya çalışabilirsiniz. Ekstradan bir adet gizli sonu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bunları göz önüne aldığım zaman harcadığım zamana karşılık aldığım zevk horizona göre oldukça fazla. Bu yüzden bence Until Dawn daha iyi bir oyundur.

Falcom lover

10.3.2020 20:59:30

0
Çok alasız sorduğum için kusura bakmayın sadece meraktan persona 5 neden gelmiypr pc ye

porsux

10.3.2020 20:54:11

+1
Sıradakini tahmin edebilecek olan var mı? Bence Bloodborne.

requizm

10.3.2020 20:43:41

+10
Bir diğer açıdan bakarsak, eğer bu oyun deli gibi satarsa; PS, PC piyasasında neler kaçırdığını görecek.

Rcp272

10.3.2020 20:38:06

+1
Daha önceki yorumlarda savunduğumu söylemiş adam.:D Kısaca demişki Horizon la bir yoklama yapacaz.Acaba bir oyun 2-3 sene sonra pc ye çıksa nasıl olur ne kaybeder,ne kazanırız bir bakmak istemişler.(Türkiye hariç :D)Decima diyenler,yok efendim oyun DS ile optimize olmuş falan,o oyun farklı bu oyun farklı birini optimize edince diğeri olmaz ki motorda da öyle çalışmıyor işler.İlk mi olur son mu olur bilmem ama tamamen pazar stratejisinin deneme sürümü.Yurtdışındaki exc oyuncu kitlesinden kimse Gow 2 yi oynamak için 2 3 sene beklemez.Her ülke bizim gibi değil ki exc satışlarıda ortada.Ölü olan Horizaon dan şimdi milyonlarca satış kazanacaklar.Satışlarını gördükten sonra hemen hemen her oyun belli bir süre sonra gelecektir.Sırada Gow yada Spider-man olduğunu düşünüyorum.

Geldimmigordun

10.3.2020 20:23:04

+2
PS exc sorunu mu var? Bu nesil yattılar mı? Siz xbox ile karıştırdınız herhalde Ayrıca far cry yerden yere vurulurken horizon çok beğenildi

BSC Misafiri

10.3.2020 20:07:04

0
Teması dışında orijinalitesi olmayan pc’ ilerin bolca gördüğü fry cry benzeri oyun. Ot çöp toplamak bir yerden sonra aşırı bayıyor. çoğu kişi ilk bakışta grafiklerini övüp sonra oynadıkça oynayıp Bu muydu yeee diyecek. Until Dawn için yürüme simülatörü diyebilirsiniz ama bir dakika sıkılmadım oynarken. Eğlenceli diyaloglar, bol ters köşe, güzel atmosfer eski Resident Evil oyunları kafasında hazırlanmış kamera yapısı falan filan. o gelseydi pc’yr 60 fps daha çok sevinirdim. Neslin en hoş oyunlarından biriydi.

BSC Misafiri

10.3.2020 20:06:58

0
Decima engine’ı kim ne yapsın. Ortalıkta daha ucuza elde edilebilecek bir ton motor var. Piyasanın kurtları yemez bunu.

YildirimBuyucusu

10.3.2020 20:00:07

+9
Ya arkadaş, bir konu altında da yaygara çıkarmayın be. Abicim, forum kültürünü bilmiyorsanız kullanmayın ya. Doğru düzgün tartışabilseniz tamam diyeceğim de sürekli fanboyluk yapıp birbirinize laf yetiştirme gayretindesiniz. Her PS4 ve Xbox haberinde aynın yaygara dönüyor. Forum kültürünü bilmeyen arkadaşlar öğrenip öyle kullansın lütfen. Kendinizi rezil etmeyin daha fazla.

Wayward Son

10.3.2020 19:57:32

+4
Yapımcısı, şusu busu ne demiş beni pek ilgilendirmiyor. Bu adamların nihai hedefi para kazanmak. Eğer firmaya getirisi yüksekse farklı modelleri denemeleri çok normal. Kutusunda "Only on Playstation" ibaresi yazan oyun PC'ye geliyorsa beni hiçbir şey şaşırtmaz. Neticesinde bu da bir satış vaadidir. Bunu çiğneyebiliyorlar demek ki. Zamanında Dead Rising 3 ile başlayarak MS de uyguladı. Daha fazla oyuncu çekmek için PS4 oyunlarını getirebilirler ya da 5 oyunlarından seçmece yapıp PC'ye getirebilirler. Hiç fark etmez. Sonuçta bu politika ürünün kalitesini etkilemezse sıkıntı yok. İsteyen istediği yerde oynasın.

Jack Rabbit Slims

10.3.2020 19:55:22

+23
İnsanların kendi dışında gelişen olaylar hakkında "kesin" konuşması kusura bakmayın ama bence çok net aptallık belirtisi. Örneğin yeni nesilde Xbox PS'ten güçlü olacak kesinlikle!!! Sony excler PC'ye asla gelmeyecek!!! E ne oldu şimdi? Önce Quantic Dream oyunları geldi. Yok efendim o Sony stüdyosu değil öyle böyle gelir tabi başka oyun gelmez. Sonra Death Stranding geldi. Yok efendim Kojima hala bağımsız stüdyo zaten sadece Sony yardım ediyordu bu oyuna başka oyunlar gelmez kesinlikle. Şimdi Horizon Zero Dawn geliyor. Yok efendim Decima Engine'i pazarlamak için yaptılar başka oyunlar gelmez ezik piğsiğciler çok beklersiniz God of War vs. Olur da 2021'de God of War gelecek denirse, bu sefer de biz üç yıl önce oynamıştık zaten diğer oyunlar hayatta gelmez boşuna beklemeyin muhabbeti yapar bu tipler.

volcy123

10.3.2020 19:49:40

+2
Psciler oynar, eskitir sonra pc ciler nasiplenir :) 3-5 sene sonra tlou2, tsushima fln oynarlar artık biz baska exclere dogru yelken acarken :P misal: gta v :D pc ciler ; O ney gardas yarisini bana ver 😂

Persona_6

10.3.2020 19:48:51

+1
İmza[:'(]. Decima motor pr ı yapıyor Sony. Allahtan Naughty Dog , Santa Monica bu motoru kullanmıyor

GT_55

10.3.2020 19:48:50

0
Until dawn'de ne var ki walking simulatör'den halliceydi.Bence horizon gayet iyi oyundu.Farklı bir hikayesi ve oynanış stili vardı.Ben öyle witcher gibi çok detaylı oyunları sevmiyorum, detayın içinde kaybolmak sitemiyorum. Horizon bu açıdan gayet iyiydi. Basit anlaşılabilir bir yapısı vardı.Öyle detay içinde, detay yoktu.O yüzden hikaye içinde kaybolmadan ilerliyordun.

Gaara34

10.3.2020 19:44:33

+3
bence bu oyun özelinde Kojima'ya dua etsin Pc kullanıcıları. şahsi fikrim. Death Stranding için Decima Engine'i Pc'de için çalışır hale getirdiler. En başından belliydi zaten Death Stranding'in aslında PC'ye geleceği. Guarilla Games'in Horizon gibi Decima engine ile çalışan oyunu olunca bu fırsatı değerlendirip hali hazırda motoru PC'ye port ettikleri için Horizon'a da yaradı. Guarilla Games'de motoru Kojima ile paylaşırız ama Horizon'u PC'ye çıkartmamıza izin verin dedi büyük ihtimal Sony'ye. her türlü kazan kazan. hem Sony Death Strandig ile ilk kaymağı aldı hem Kojima oyun motoru buldu beleşe hemde Guarilla Games motoru PC için optimize edince Horizon'dan da bir kez daha para kazanacak. her oyun gelecek demek için çok erken. Sony hala biliyor konsolu sattıran şeyin exclusive oyunlar olduğunu. yoksa gitsin niye insomniac games'i bünyesine katsın?

sabotage1907

10.3.2020 19:35:27

+1
Malum kişi niye yorum yapmamış hala ya, ilginç.

sıradan insan

10.3.2020 19:33:38

+2
Umarım sağlam denuvo koyarlarda hemen korsana düşmez

Persona_6

10.3.2020 19:33:05

+3
yazık

broodofqueen

10.3.2020 19:28:14

+1
[simage=1]http://store.donanimhaber.com/61/5d/9b/615d9bd1784be5f058b384fccc2bc6b2.jpeg[/simage]

BSC Misafiri

10.3.2020 19:24:04

+2
Çıktğı gibi korsana yenik duşecek o yüzden satış anlamınıda büyük bir başarıya ulaşması imkansız.

Hoid

10.3.2020 19:22:47

+4
Oyun PC de iyi satar ise gerisi gelir, daha çok para kazanmak için her şeyi yaparlar. Sonuçta şirket yönetiyorsun. Oyuna gelecek olursak oyun çöp, grafikten başka bir şey yok. Bunun yerine keşke başka bir şey gelseydi. Mesela Until Dawn bence bu oyundan çok daha iyi. Türleri aynı değil evet ama kalite olarak bence çok daha iyi. Hiç değilse oyunu oynarken sıkılmıyordunuz.

powersmachine54

10.3.2020 19:16:32

+3
Hocam haklısınız ben bir daha kendimden emin şekilde büyük konuşmayacağım. Buda bana ders olsun.

Deswaaa

10.3.2020 19:12:28

+2
Gelsin pc türkçe yama ile oynarız

-The Avengers-

10.3.2020 19:12:19

+12
Demek ki neymişşş ? Bu kadar kendinden emin konuşmayacakmışsın değil mi ? Ne güzel demiş atalarımız:Büyük lokma ye büyük konuşma!

BSC Misafiri

10.3.2020 19:08:24

+6
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony açıklama yaptı ''HZD çıktı diye başka oyun çıkacak anlamına gelmiyor. Sadece PC oyuncuları PS de neler kaçırdıklarını görmelerini istiyoruz''
amaç buysa eğer ters tepecektir. konsolu almak isteyenler vazgeçer.

İbrahim770

10.3.2020 19:02:54

0
Yani yaza kadar bir ps5 duyuru etkinliği beklememeli miyiz? tlou2de mayıs sonunda geliyor ve Ghost of Tsushima haziran sonunda. Bunların satışının yarattığı etkiyi arkalarına almak isterler heralde baltalamak yerine.

powersmachine54

10.3.2020 18:59:39

+2
Çok büyük ters köşe oldum. Sony exclusive oyunları sadece playstation markasına özel sanıyordum. Ve horizon zero dawn'ın PC'ye gelmesini hiç beklemiyordum. Ama yinede en baba exclusive oyunları Sony PC'ye getirmez diye düşünüyorum.

RealArek

10.3.2020 18:50:41

+7
Steam sayfası açılmış fiyatı ucuz olursa üstüne türkçe yama ilaç gibi gelir.

Wayward Son

10.3.2020 18:45:28

+2
[simage]https://66.media.tumblr.com/f48cbfe5700ec25442e358e108d08e7f/tumblr_peltudpjvE1xyw659o1_400.gifv[/simage]

dark dragon

10.3.2020 18:44:40

+1
Oyun sektörü hiç istemesek de stream ve abonelik sistemine kayıyor. Bu nedenle daha fazla kitleye ulaşma çabaları bunlar, PC’de oynayacaklara hayırlı olsun harika bir oyundur.

BSC Misafiri

10.3.2020 18:43:08

+8
Sony açıklama yaptı ''HZD çıktı diye başka oyun çıkacak anlamına gelmiyor. Sadece PC oyuncuları PS de neler kaçırdıklarını görmelerini istiyoruz''

Fearless_tr

10.3.2020 18:41:06

+3
PC platformunda iyi bir satis oranini yakalarlarsa diger oyunlarinda PC'ye gelmesi olasi, bence herkez oynasin.Dogru bir adim atti Sony.Ilerde oyun sektöründe bence büyük degisiklikler görücez.

Cityzens

10.3.2020 18:38:53

+3
O denli harika bir oyunda degil. Bu tarz oyunu far cry3 ile oynadik zaten. Hikayesi de cok kilise agim sahim degil. Bu oyunla ilgili begendigim en iyi sey ise dusman yapay zekasinin iyi olmasi onun disinda bildigimiz far cry dan bi farki yok. Rpg skilleri de bi witcher degil her hangi bir seye etki etmiyor laf olsun diye konmus. Beni pc ye cikmasi cok da ilgilendirmiyor, konsol oyuncusu olarak her zaman konsoldan devam ederim ama oyun da oyle albenisi de yok cok sisirilmis bir robotlu far cry. Genel olarak bu jenarosyonda sony exclerini pek begenmedim. Bu oyun, the order1886,killzone. Begenmediklerim. Sony nin Co op odakli bir oyunu yok gears of war gibi yada shooter yapmiyorlar socom da gelmedi mesela. Bu nesil oyle 3.partilerle yattilar. 2015 e kadar oyun yoktu. Subatta bloodborne geldi o da herkese hitap etmiyordu. 2016 da uncharted4. Tirmanma simu adeta. 2017 de bu oyun geldi. Tam bir korkakca olusturulmus far cry. 2018 spiderman gow harikaydi. 2019 days gone . Cop oglu cop 2020 de 2 oyun var onlarda umut edici. Kisacasi bol bol cod fifa gta rdr ile bu nesli gecirdi. Onun disinda 500 tl ile oyun satmaya falan calisiyorlar saka gibi. Ps now denen seyi de gelistirmediler. 2-3 aydir ona yukleniyorlar. Rakibi gamepass ile en hit oyunlari versin sen de yat boyle.Xbox i zerre sevmem ama yaptiklari is ortada. Ps guzel konsol olmasina ragmen exc sorunu var. arkadasimla gears tarzi spec ops the line tarzi oyun oynamiyoruz mesela. Bunlar hep eksiklik. Eski oyunlari da oynamamiza izin vermiyor sony geriye uyumluluk da yok. Ps kullancisiyim fani degilim ve bu tarz seyleri belirtmemiz gerekir

Gaara34

10.3.2020 18:34:51

0
Ps4 pro'da baya zevk alarak bitirmiştim. çok sevindim valla PC'ye gelmesine, umarım çıkışından kısa bir süre sonra Türkçe yama gelir.

Fenrir00

10.3.2020 18:31:03

+8
Pc oyuncularına tavsiyem: alın oynayın.

R-10

10.3.2020 18:31:02

0
Vayy be

Nevfel

10.3.2020 18:30:41

+2
Bundan sonra muhtemelen konsola özel oyunlar sadece belli süre özel kalacaklar. Pc pazarı sonuçta iyi satıyor. Pc oyuncusu olup konsoldan uzak duranlardan neden para kazanmayalım diyorlar. Microsoft da iyi bastırıyor. Zaten ps3 zamanındaki gibi değil ki konsol. Tamamen pc altyapısı ile hazırlanan bir oyunu konsoldan sonra pc'ye çıkarmak daha zahmetsiz bir süreç. Port etme vs süreci ps3 zamanına göre çok daha kolayken neden oradan gelecek paradan vazgeçtiklerini anlamak mümkün değildi.

BSC Misafiri

10.3.2020 18:24:10

+1
Sony sonunda gereksiz inadı bırakıp sonunda oyunu bilgisayara çıkarmaya kara vermiş,dileriz devamı gelir ve optimizasyonu sıkıntılı olmaz.Aklın yolu bir.

Sarohan

10.3.2020 18:24:40

+1
İşte budur. Darısı diğerlerinin başına.

Geldimmigordun

10.3.2020 18:18:53

0
Zaten ps5den bir türlü haber gelmemesi üzerine sony de birşeyler olduğu belliydi

mustafa608

10.3.2020 18:17:02

0
Hazır olun savaş çıkacak burda :D

Guest-2C5CD639E

10.3.2020 18:14:22

+3
Çok iyi haber Türkçe yamasız yarım yamalak oynamıştım şimdi yama ile misler gibi oynarız.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız