Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, aksiyon RPG'si Hogwarts Legacy'nin açık dünya, savaş ve İhtiyaç Odası'nı gösteren yeni oynanış görüntülerini yayınladığını duyurdu.
 
Videoda yer alan ayrıntılar 
 
Oyunun ilk bölümünde, 1800'lerin sonlarında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda öğrenci olan oyuncu, süpürgesini açık dünyanın üzerinde alçaktan uçuruyor. Scottish Highlands üzerinde uçan oyuncu, farklı cadılar ve büyücülerle tanışma fırsatı sunarken aynı zamanda görevlere katılma şansı sunan bir mezrayı keşfetmek için karaya iner. Oyuncu daha sonra bir Onyx Hippogriff'e binerek araziden geçer.
 
Dark Arts kozmetik setini giyen oyuncu, Thestral ile Dark Arts Battle Arena'ya gitmeden önce Yasak Ormanda yürür. The Dark Arts Cosmetic Set, Thestral Mount ve Dark Arts Battle Arena, Hogwarts Legacy Deluxe Edition'da veya Dark Arts Pack'te oyun içinden satın alınabilir. Oyuncu, düşmanın sağlık çubuğunun anında sıfıra düştüğünü göstermek için hemen bir Avada Kedavra büyüsü yapar. İhtiyaç Odasındaki iksirler ve bitkiler gibi araçlar, düşmanları daha verimli bir şekilde yenmeye yardımcı olmak için oyuncuyla birlikte savaşa getirilebilir.
 
Son videoda, oyuncu İhtiyaç Odası'nı ziyaret eder. Büyüler, Hogsmeade'deki Tomes and Scrolls'ta bulunabilir veya oyun boyunca çeşitli etkinlikleri tamamlayarak ödüllendirilebilir. Dikim kapları ve demleme istasyonları gibi yardımcı öğeler de özelleştirilebilir. Oyuncu, oyun boyunca, teçhizatına büyülü özellikler eklemek ve özelleştirmek için kullanılabilecek Tezgahı yaratabilecektir. Son olarak oyuncu, hayvanların bakıldığı Vivarium'a yürür. Bir Graphorn, Niffler, Kneazle ve Mooncalf ortaya çıkar. Bir canavarı sevip besleyerek, oyuncuya ekipmanlarını kişiselleştirmek ve yükseltmek için gereken sihirli malzemeleri verecekler.
 
Oynanış Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Hayatta Kalma Oyunu Holstin, Konsollar ve PC için Duyuruldu PlayStation VR2 Destekli Fantavision 202X, PS5 için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

20.12.2022 09:48:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyun en pahallisi Switch için çıkacaktır yeminle o tarihlerde çıkacak olan Zelda ile aynı fiyat olur ve benim seçimim kesinlikle Zelda Tears of kingdom olacaktır!
bu oyun switch e bulut olarak gelir diye tahmin ediyorum switchte oynanmaz büyük ihtimal.. ayrıca aynen voucher alıp zelda tears of kingdom ve yanında bir oyun daha alınır :))

Philipp_Plein

18.12.2022 11:14:59

0
Manyak itici oyunu.

BSC Misafiri

17.12.2022 21:07:03

0
Bu oyun en pahallisi Switch için çıkacaktır yeminle o tarihlerde çıkacak olan Zelda ile aynı fiyat olur ve benim seçimim kesinlikle Zelda Tears of kingdom olacaktır!

BSC Misafiri

17.12.2022 12:03:02

0
Tam 14 dil desteklenirken Türkçenin olmaması bu denli hikaye odaklı bir oyunu nasıl oynayalım Türkçe olmadan.

Babblebabble

17.12.2022 03:02:24

0
Deluxe Ed 800 tl. Zam yermi acaba, pre-order'a gerek var mı edit: verdim gitti ama 800 tl ha maşallah

lMercanl

16.12.2022 09:45:39

0
Ben bu oyundan baya umutluyum. Grafikler baya iyi duruyor. Şu ana kadarki oynanış görüntüleri ve detaylar da hoşuma gitti. Hikayesi de iyi olursa süper olur. Sonunda ön siparişe açılmış oyun. Hemen kaptım Deluxe edition. 10 Şubatta başlarız oynamaya.

BlackGhost12

16.12.2022 00:39:06

0
Çevre tasarımı çok güzel. Gta 5 gibi sürekli geliştirmeye devam etseler müthiş olur.

mehmetalpertr

15.12.2022 22:51:40

0
Bu ya patlayacak yada çok güzel olacak.. İkisinden birisi.. Arada olma ihtimalini görmüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız