Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3'ten 10 Dakikalık Oynanış Videosu

Game Informer, Hitman 3 için yeni oynanış videosu yayınladı. Dubai'de dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Khalifa'da geçen oyunun ilk görevini 10 dakikada bitiriyorlar.
 
Game Informer, Ajan 47'nın yeni ekipmanı kameraya yakından bakma fırsatı bulduğumuz kısa bir oynanış videosu da yayınladı. Kamera, Ajan 47'nın varsayılan ekipmanlarından biri ve her seviyede kullanabilecek. Kapalı kapıları açmaya, yeni bilgiler edinmeye ve araştırmaya yarayacak. Ayrıca fotoğraf modu işlevi de görecek.
 
Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) ve Stadia için 20 Ocak 2021'de çıkacak. Ayrıca Switch için bulut versiyonu geliştiriliyor.

Videolara aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Call of Duty: Black Ops Cold War Sezon Ortası Güncellemesi 14 Ocak'ta Yayınlanacak Metacritic: 2020'nin En İyi Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

9.1.2021 16:47:26

0
Hikayeli hitman bekliyordum mobil oyun kafasına geçmeden önceki oyunu keyifle bitirmiştim, mobil oyun gibi bolum bolum hitman beni sarmadı son 2 oyunu sıkılarak oynadım yarıda bıraktım

1655

8.1.2021 19:36:45

+1
Yere yansımaları ne kadar çok abartmışlar ya. Ayna gibi olmuş resmen, abartı olmuş.

Rogue Agent

8.1.2021 18:55:20

+2
ulan 1den beri hala arayuze kadar hersey ayni bu kadar da pişkinlik fazla yani. bir ui degistirmeye bile usenen adamlarsiniz birakin oyun falan yapmayin reboot dediniz rebok ettiniz seriyi. gelen her oyun 1in episode mantigindan farksiz. episode sekilde gelmeyecek diger oyunlar dendi fakat sadece bolumler topluca sunuluyor, yeni oyun gelmiyor 1e episode gelmeye devam ediyor resmen hala. hersey 1 ile birebir ayni ki bunu kendi agzindan utanmadan bir ozellikmis gibi 1 ve 2ye sahip olanlar 3un icinde 1 ve 2yi de oynayabilecek demek oyuncuyla dupeduz alay etmek baska birsey degil

BSC Misafiri

8.1.2021 18:27:02

+4
Hitman 3 yerine Hitman 1.3 desek daha doğru olur bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız