Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3, Sapienza Haritası 4 Temmuz'a Kadar Ücretsiz

 
 
Klasik Hitman haritası Sapienza, Hitman 3'ün tüm üyeleri için ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Haritayı hiçbir ek ücret ödemeden oynayabileceksiniz. Oynamanız için Hitman 3'e sahip olmanıza gerek yok. Oyuncular küçük bir oyun deneyimi yaşamak için Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç ??Paketi'nde haritayı oynayabilir.
 
Bu teklif, oyuna sahip olan ancak Hitman 2016 içeriğine sahip olmayan oyuncular için de geçerlidir. Haritayı 4 Temmuz'a kadar oynayabilirsiniz.
 
HITMAN 3 - Ücretsiz Başlangıç Paketi

Ajan 47 olarak Suikast Dünyası üçlemesinin başlangıcını ÜCRETSİZ deneyimle. ICA Ajanı olma yolculuğuna bir çaylak olarak başlayıp eğitim tesisinde yöneticinle tanış. Artık harekete geçmeye hazırsın.

Eğitimi zaten tamamladın mı? HITMAN 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi'ni kullanarak HITMAN 2'de erişebildiğin tüm konumları aktarıp, HITMAN 3'ün güncellenen ışık efektleri, animasyonlarının yanı sıra Ajan 47'nin yeni kamera eşyası gibi yeni özellikler ve geliştirmelerle oyna.

Bazı içeriklere erişebilmek için ücretsiz bir IOI Hesabı ile kaydolman ve IO Interactive'den gelecek güncellemeleri alman gerekir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
The Sims 4 Yeni Bir Müzik Festivaline Ev Sahipliği Yapacak Don't Starve: Newhome için Hikaye Odaklı Fragman Yayınlandı

Venomstr

27.6.2021 22:11:40

0
Hitman 1'de bitirmiştik zaten. Biraz anlamsız bir promosyon olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız