Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı The Last Sky, Steam'de Erken Erişime Açıldı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Little Guy Games'in yaptığı hikaye odaklı, zihinsel sağlık konusu üzerinde duran bulmaca oyunu The Last Sky, geçtiğimiz günlerde Steam'de erken erişime açıldı.
 
"Gökyüzünde vuruldun, birçok tehlikeli görevi atlattın ve bunu sadece savaş rüzgarlarının, beyninde yarattığı depremi hissetmek için yaptın. Bu depremde nasıl hayatta kalacağını sana öğreteceğim. Benimle gel."
 
The Last Sky; Jake ve onun travma sonrası stres bozukluğu ile savaşını konu alan, 3D bulmacalar ile 2D platformu bir araya getiren hikaye odaklı bir oyun. Gizemli bir şaman, Jake'e bu hikayesinde yardımcı olmaya çalışır.
 
Oyunun şu anda fiyatı %20 indirim ile 20,00 TL. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last Sky travma sonrası stres bozukluğu hikaye odaklı oyun bulmaca platform macera zihinsel sağlık
NBA 2K20, Ori and the Will of the Wisps ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor Star Wars: Project Maverick Oyunu PlayStation Store'da Listelendi [Güncelleme]

mehmetalpertr

4.3.2020 23:57:49

0
istek listemde.. ama tam sürüm çıkarsa alırım sanırım.. erken erişimi sevmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Sky
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız