Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı The Last Sky, Bu Ay Steam'de Yayınlanacak

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Little Guy Games'in yaptığı hikaye odaklı, zihinsel sağlık konusu üzerinde duran bulmaca oyunu The Last Sky. bu ay Steam üzerinden erişime açılacak.
 
Tam bir tarih belli değil ancak ayın son günlerinde yayınlanacağını söyleyebiliriz. Oyunun tanıtım yazısını ve daha öncesinde çıkmış olan fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
"Gökyüzünde vuruldun, birçok tehlikeli görevi atlattın ve bunu sadece savaş rüzgarlarının, beyninde yarattığı depremi hissetmek için yaptın. Bu depremde nasıl hayatta kalacağını sana öğreteceğim. Benimle gel."
 
The Last Sky; Jake ve onun travma sonrası stres bozukluğu ile savaşını konu alan, 3D bulmacalar ile 2D platformu bir araya getiren hikaye odaklı bir oyun. Gizemli bir şaman, Jake bu hikayesinde yardımcı olmaya çalışır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers The Last Sky travma sonrası stres bozukluğu hikaye odaklı oyun bulmaca platform macera zihinsel sağlık
Liberated'tan 9 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı Microsoft Flight Simulator'dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı

Rektifier

8.2.2020 18:36:30

0
1/10
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Sky
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız