Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone Turnuvası Galibinin Hile Yaptığı İddia Ediliyor.


    Dün DreamHack düzenlediği Hearthstone turnuvasını RDU adlı oyuncu kazandı ve 10,000 dolarlık ödülü evine götürebildi. RDU galibiyetinin mutluluğunu daha yaşayamadan ilginç bir suçlamayla gündeme geldi.
 
    RDU'ya maç sırasında rakibinin kartlarını söyleyen mesajlar geldiği iddia ediliyor. RDU'nun Battle.net hesabındaki arkadaşları tarafından gönderilen mesajlar, oyun sırasında açıkça görülebiliyor.
 
    Maç sırasında RDU bu durumu yetkililere belirtti ve her iki oyuncunun arkadaş listesi temizlendi. Yetkililer gelen mesajların oyunun gidişatını etkilemediği sonucuna vardı. 3-0 RDU'nun galibiyetiyle biten maçın kaydı tekrar izlenince gelen alakasız mesajların ("selam anne" gibi) RDU'yu rakibine karşı uyarmak için yollandığı iddia edildi.
 
    RDU'nun rakibi Amaz, iddianın gerçek olmadığını otel odasından yayınladığı bir videoyla açıkladı ve durumu basitçe "bazı arkadaşlarınız kötü hatalar yapar." diyerek yorumladı. Bu hile iddiaları üzerinde DreamHack yetkilileri hala bir sonuca varmadı. Gelişmeleri sizlere bildireceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Bir Araştırma, Agresif Erkek Oyuncuların Daha Çok Sevildiğini Gösterdi GTA 5 için Yayınlanan Güncelleme Online Karakterinizi Hipster'a Çevirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

24.6.2014 01:08:45

0
hıle bıle karıstırdılar espora sonunda

lordfeanor

17.6.2014 19:40:45

0
rdu'nun bir suçu yok ama rdu kesinlikle kazanmıştı zaten diye bir şey de yok. http://i.imgur.com/7ZLTH1d.jpg olaya bakalım; rdu: 1hp + secret: ice block amaz: 29 hp alexstrasza oynayacakken; rdu'nın arkadaşı amaz'ın elinde hunter's mark olduğunu söylüyor. yani rdu, amaz'ın elinde flare olmadığını öğreniyor. (amaz'da flare olsa rdu'nun secret'ını kırıp direk öldürecek) o yüzden kendini 15hp yapmak yerine gönül rahatlığıyla amaz'ı 15 hp yapıyor. dolayısı ile maç bir anda dönüyor. bana kalırsa kesinlikle tekrar edilmesi gerek. ama işte dreamhack'in de çok umrumdaydı. adamların amacı zaten reklam yapmak idi. bu olayla ekmeğine yağ sürüldü. bütün oyun sitelerine haber oldu :)

mementopolis

17.6.2014 19:13:58

0
burdaki mallik turnuvayi böyle düzenleyenlerde . turnuvada birde chatt yapmak ne günlere kaldik ya :D

Moltherion

17.6.2014 18:55:46

0
Söylenilenlere göre kartlar söylenmese bile yenecekmiş. Suç burada Dreamhack'de. Trollerin olabileceğini düşünüp baştan arkadaş listesinin silinmesi lazımdı. Blizzard'ın da turnuvalar için özel client hazırlaması lazım ayrıca.

- The Stig -

17.6.2014 17:02:55

0
he oldu zaten direk söyleyeceklerdi zaten :) izlemedim etmedim ama okuduğum habere göre kesinbir şifreleşme var gibi geldi bana.. bir insan evladı arkadaşına neden selam anne desin? bence düşündürücü..

Aeronautical Engineer

17.6.2014 15:53:05

-2
Maçı canlı seyrettim kesin hile vardı. Direk elindeki kartları söylediler maçın tekrar edilmesi gerekiyordu. Yazık oldu Amaz'a.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız