Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone'un Grifon Yılı için Hazırlanan Ana (Core) Set'ine Ait 29 Yeni Kart Açıklandı

 
Hearthstone'un Grifon Yılı için hazırlananAna (Core) Set'in detayları belli oluyor. Tüm oyuncular için ücretsiz olacak sette özenle seçilmiş 235 kart bulunuyor. Bu koleksiyon, standart modda temel ve klasik setlerin yerini alacak. Ana Set, her türden oyuncuya modern bir başlangıç koleksiyonu sunmak için tasarlandı ve Hearthstone'a başlamayı daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. Ana Set'teki kartların bazıları eski setlerden gelirken bunlardan bazıları yeniden tasarlandı. Ayrıca 29 yeni kart setteki yerini alacak.

Tıpkı Temel Set’te olduğu gibi Ana Set'teki kartlar da her bir sınıfa seviye atlatarak kazanılacak. Zaten gerekli seviyede olan oyuncularsa rotasyonun ardından yaptıkları ilk girişle birlikte otomatik olarak bu kartlara kavuşacak.
 
Ana Set'e dahil olan tüm kartları görmek için: https://playhearthstone.com/cards?set=core
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Japonya'da Tüm Zamanların En Çok Satan 3DS Oyunları Katana ZERO PS4 için Derecelendirildi

lamuarte

2.3.2021 07:14:54

0
Bu kartların gidenlerinin, gelenlerinin ve değişenlerini uzun uzun inceleyip kalan 3 exp. ve core setle ne tarz deckler yapılabilir diye konspet fikirler türetmiştim. Benim gibi konsept deckler yapan manyaklar ya yok ya da tamamen core kartları kullandıklarından bir ciddiyeti yok. Deckleri merak eden olursa nick'imi hearthpwn'da aratırsanız 11 deck bulabilirsiniz. Can sıkıntınsında incelediğim kartların videosunu da çektim. Youtube'da nick'imi kanal olarak aratırsanız bulabilirsiniz Yanlış anlamayın. Reklam olarak söylemiyorum bunu. Yaptığım videolar zaten sürekli kekemelediğim, dandik bir laptop ile çektiğim videolar. Hearthstone'da artık bu tarz içerik kalmadığından arayan veya merak eden varsa diye söylüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız