Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Korku Oyunu Organ Quarter, PS VR2 için Yayınlandı

 
 
Yayıncı Amata Games ve geliştirici Outer Brain, sanal gerçeklikte oynanabilen hayatta kalma korku oyunu Organ Quarter'ın PlayStation VR2 sürümünün PlayStation Store'da 209,00?'den satışa sunulduğunu duyurdu.
 
Organ Quarter ilk kez, PC VR için 19 Ekim 2017'de Steam aracılığıyla piyasaya sürüldü.
 
Organ Quarter nedir?

Organ Quarter labirent benzeri ortamlar, kaynak yönetimi, iyi dengelenmiş bulmacalar gibi hayatta kalma korkusunu harika yapan unsurlara odaklanan bir VR hayatta kalma korku oyunudur. 90'ların yavaş ve sistemli hayatta kalma korku deneyimlerine bir saygı duruşu olarak, cezbedici kabus dünyasını keşfet ve şimdiye kadarki en samimi korku deneyiminin tadını çıkar.
 
Oyunun hikayesi ise şu şekilde: Organ Quarter'ı sarıp sarmalayanın ne olduğunu ortaya çıkar. Dairende haftalarca ve aylarca izole haldeyken şehre bir şeyler oldu. Şehir, enfekte oldu. Bir motivasyon kaynağı olan ya da olmayan bir hastalık yüzünden her şey alt üst oldu. Gerçeküstü bulmacalar ve acayip varlıklarla dolu, çöle ve vücuda zarar veren bir korku kabusuna dönüşen bir şehri keşfet.
 
Ek olarak bir oyun tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosunun başlangıcında ilk olarak bizi bir yaratığın iç organları karşılamakta. Daha sonra elinize haritayı alıp oyunda yer alan alanları görecek, inşa etmek istediğiniz bir nesneyi yapabilecek ve bu nesne ile yaratıkları öldürebileceksiniz.
 
Tanıtım videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hayatta Kalma Korku Organ Quarter PS VR2
Nintendo Live 2023 Seattle Etkinliği 1-4 Eylül'de Yapılacak Dedektiflik temasını severler için Mask of the Rose 8 Haziran'da geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız