Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hatırlatma: Asura's Wrath Demosu Yayınlandı

 
    Capcom'un merakla beklenilen aksiyon oyunu Asura's Wrath'in demosu yayınlandı. Şu anda Xbox Live'de yayınlanan demo, PSN'e ileriki saatlerde çıkacak.
 
    Büyük bir ihanete uğrayarak intikamını almaya çalışan Asura, doğa üstü güçlere sahip bir tanrı rolünde. Asura'ya bu intikam yolunda yardımcı olurken abartılı aksiyon sahneleri ile karşılaşmamız kaçınılmaz olacak.
 
    Şimdilik yalnızca Gold üyelere özel olan Asura's Wrath demosunu Xbox.com'dan sıraya koymak için buraya tıklayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
asura's wrath demo asuras wrath capcom cyber connect 2 hack'n slash action
Jak and Daxter Collection'ın Trophy Listesi Razer i7 İşlemcili Project Fiona'sını Tanıttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

melkor23

31.1.2012 14:05:28

0
Demosunu yeni oynadım da, çok güzel olmuş. Oyunu eleştiren arkadaşlar muhtemelen hiç anime izlememiş ya da shounen animelerle araları pek iyi olmayan kimseler diye yorumluyorum. Yoksa bu kadar saçma yorumlarda bulunmazlardı! Açıkçası yüksek dozda shounen anime seven biri için, biçilmiş kaftan Asura's Wrath. Lakin bu oyunu anlayabilmek ve üstüne yorum yapabilmek için önce shounen animeyi kavrayabilmek lazım, yoksa gülmekten öteye gidemez bazıları... Onlara tavsiyem youtube'a Adam Blade vs Adam Arclight, Gohan vs Cell, Goku vs Frieza, Luffy vs Lucci yazıp, bir izlesinler.

BSC Misafiri

16.1.2012 12:20:27

0
sylar a katiliyorum bencede insanin hayalgucunun siniri yoktur yani sonucta oyun bu yoq oyle yoq boyle emege saygi duymak lazim demosunu oynadim Gayet guzel bir oyun isteyen oynar isteyen oynamaz nedir bu karalama piskolojisi bukadar dar goruslu olmayin yaziktir yeniliklere acik olun

BSC Misafiri

11.1.2012 17:11:22

0
Ah canıım zorunamı gitti hayal gücünün sınırlı olması senin suçun değil sende haklısın bak istersen arama motoruna yaz barbie giydir diye onu oyna tam size hitab eden bi platform :D olsun be sıkma canını senden zaten asura ( asya mitoğolojisinde savaş tanrısı ) gibi emek verilmiş bi sanat eserini anlamak beklenilmez ayrıca birazda dikkat dağınıklığıda var sanırsam ( gezegenden gezegene uzayan bi kılıç yok adam sapladıkdan sonra kaçmaması için beraber atlıyor ) Mukayese etmeye kalkarsak god of war dada zeus kıçından şimşekler saçıyordu veya ares dev boyutlara gelip meteor yağdırıyordu kratos olimposdan dünyaya dalışa geçiyordu atmosferde yanmadan yani size kalırsa ohoo konsolları bırakalım oyun saçmalıktır diyip diğer koyunlara katılalım ayrıca bu kadar realist bi insanın oyunla ne işi var ve ne demeye bi oyun ve teknoloji forum unda ortalığa pisliyor anlamış değilim. Zamanında Okami içinde bu tarz yorumlar yapıldı ama ne oldu oyun sanat ödülü aldı siz hayatında çöp adam çizmemiş insanlar çıkıp saçmalasada :-)

stun

11.1.2012 14:25:51

0
BSC Misafiri 11.01.2012 09:18:36 hiçbiri buna benzemıyor ... kusura bakma.. kılıç okadar uzuyor :D yok dunyaya yumrukmu parmakmı vs atıyor....hiçbiri bununla karşılaştırılamaz..şuraya bak bir kılıç uzatıyor .. öbur gezegene kadar... abartı değilde ne .. oyunu herkez oynuyor diye değil o oyunlar zaten beğenildiği için herkez oynuyor...

DBGgames

11.1.2012 13:11:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Çamur atan arkadaşlar oturduğunuz yerden beğenmemek kolay kralsınız ya , siz ne anlarsınız action dan bu zaten bir oyun hayal gücünüz sıfırsa bu oyunun suçu değil mağdem bu kadar realistsiniz gidin paint ball silahlarınızı alın mahallede counter cılık falan oynayın niye yani ozaman god of war da oynamayın street fighter da oynamayın mortal combat da oynamayın devil may cry da oynamayın resident evil da oynamayın daha sayıyımmı neymiş efendim abartılı abartılı o zaman barbie elbise giydirme sims gibi oyunlar oynayın :D yani ben anlıyamıyorum bunun adı OYUN FANTASY ACTİON bu üç kelime birşey ifade ediyormu yunan mitoğolojisini hevesle kucaklıyosunuzda asya mitoğolojisine ne burun kıvırıyosunuz . Bu kadar realist ve seçiciseniz memleket neden bu halde oyunda bile at gözlüğü takarmı insan ya , ama normal bizim Türk milleti toplum psikolojisiyle hareket eden bi millet ( koyun felsefesi ) mesela aaa herkez god of war oynuyor bende oynıyım aa herkez soul calibur oynuyor bende oynıyım gibi :D . Yani uzun lafın kısası abartımı mario yu hatırlarsınız heralde hani realistsiniz ya dikkat etmemiş olabilirsiniz bir insanın okadar zıplayarak mesafe katetmesi yada mantarla büyümesi veya garip yaratıkların tepesine zıplaması çokmu normaldi bir prensesi öpecem diye onca hengame çekmesi neyse bu kadarı yeter size son tavsiyem at gözlüğü insana göre bir aksesuar değildir çıkarın onları :))
helal olsun arkadaşım süper demişsin tamamen sana katılıyorumm !!!

BSC Misafiri

11.1.2012 09:18:36

+1
Çamur atan arkadaşlar oturduğunuz yerden beğenmemek kolay kralsınız ya , siz ne anlarsınız action dan bu zaten bir oyun hayal gücünüz sıfırsa bu oyunun suçu değil mağdem bu kadar realistsiniz gidin paint ball silahlarınızı alın mahallede counter cılık falan oynayın niye yani ozaman god of war da oynamayın street fighter da oynamayın mortal combat da oynamayın devil may cry da oynamayın resident evil da oynamayın daha sayıyımmı neymiş efendim abartılı abartılı o zaman barbie elbise giydirme sims gibi oyunlar oynayın :D yani ben anlıyamıyorum bunun adı OYUN FANTASY ACTİON bu üç kelime birşey ifade ediyormu yunan mitoğolojisini hevesle kucaklıyosunuzda asya mitoğolojisine ne burun kıvırıyosunuz . Bu kadar realist ve seçiciseniz memleket neden bu halde oyunda bile at gözlüğü takarmı insan ya , ama normal bizim Türk milleti toplum psikolojisiyle hareket eden bi millet ( koyun felsefesi ) mesela aaa herkez god of war oynuyor bende oynıyım aa herkez soul calibur oynuyor bende oynıyım gibi :D . Yani uzun lafın kısası abartımı mario yu hatırlarsınız heralde hani realistsiniz ya dikkat etmemiş olabilirsiniz bir insanın okadar zıplayarak mesafe katetmesi yada mantarla büyümesi veya garip yaratıkların tepesine zıplaması çokmu normaldi bir prensesi öpecem diye onca hengame çekmesi neyse bu kadarı yeter size son tavsiyem at gözlüğü insana göre bir aksesuar değildir çıkarın onları :))

mgsmus

11.1.2012 09:11:23

0
Row row fight the power!

SOLID SNAKE

11.1.2012 03:05:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara demoyu indirip denedim. ama gülmekten oynayamadım oyunu. bir oyunun en fazla ne kadar saçma olabileceğini merak edenler deney amaçlı oynayabilirler. mesela bi sahnesi şöyle : şimdi dünyadayız ve bi tane dev var. bunu dövüp uzaya postalıyoruz. eleman orda 2 saniyede evrim geçirip dünyanın 2 katı büyüklüğe ulaşıyor ve dünyaya parmak atmaya yelteniyor. ama bizim asi eleman o parmağı tutup parmağın ucuna bi yurmuk atıyor ve o dünyanın 2 katı büyüklüğündeki eleman uzayda patlıyor. evet. anbilivıbıl. bir de bunu oyun diye çıkarıyorlar ama aslında oyun falan değil bu. sürekli cutscene ve quick time event şeklinde ilerliyor arada biz gerekli tuşlara basıyoruz o kadar. eheh. gece gece iyi güldüm ha. ilahi japon milleti.
Aynen katılıyorum, Birde eksi vermişler yorumuna, Gerçekten Gereksiz bir oyun Sürekli Quick time event ler ve Ara sahneler var. İnanılmaz Abartı ve saçma bir oyun.. Japon fantazisinin dibi yani.

VEZ1R

11.1.2012 02:26:38

0
demoyu indirip denedim. ama gülmekten oynayamadım oyunu. bir oyunun en fazla ne kadar saçma olabileceğini merak edenler deney amaçlı oynayabilirler. mesela bi sahnesi şöyle : şimdi dünyadayız ve bi tane dev var. bunu dövüp uzaya postalıyoruz. eleman orda 2 saniyede evrim geçirip dünyanın 2 katı büyüklüğe ulaşıyor ve dünyaya parmak atmaya yelteniyor. ama bizim asi eleman o parmağı tutup parmağın ucuna bi yurmuk atıyor ve o dünyanın 2 katı büyüklüğündeki eleman uzayda patlıyor. evet. anbilivıbıl. bir de bunu oyun diye çıkarıyorlar ama aslında oyun falan değil bu. sürekli cutscene ve quick time event şeklinde ilerliyor arada biz gerekli tuşlara basıyoruz o kadar. eheh. gece gece iyi güldüm ha. ilahi japon milleti.

SOLID SNAKE

11.1.2012 02:03:26

0
Demonun 2.partını izleyin, İnanılmaz abartılı sahneler var öyle böyle değil. Yani saniyede yüzlerce atılan yumruklar, Adamın kılıcı uzuyor Dünyanın bir ucundan girip diğer ucundan çıkıyor Klasik Japon fantazisi ben beğenmedim. Çok abartılı Naruto gibi acayip sahneler var.

VEZ1R

11.1.2012 00:57:36

0
videolarından ultra salak bi oyuna benziyo ama yine de bi indirip bakalım.

BSC Misafiri

11.1.2012 00:45:53

0
ps3 daha önce geldi demo bende xbox da var

BSC Misafiri

11.1.2012 00:03:56

0
teşekkürler bsc hatırlatmanız için birazdan indiririm live'den

BSC Misafiri

11.1.2012 00:02:45

+1
ps3 demo çıktı indirdim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Asura's Wrath
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız