Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asura's Wrath DLC Videosundan: Ryu vs. Asura


   Bir oyundan çok etkileşimli bir anime havasında geçen, açıkcası başarılı sunumuyla da oyuncuları ekran başına kitlemeyi bilen Asura's Wrath için ilk gelecek olan DLC paketine ait bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
   Video Japonca olduğu için maalesef detaylara inmek güç. Ancak videoda yer alan görüntülerden yola çıkarsak, hikayeye ek olarak gelen bir bölüm yanı sıra zaten anime havasında seyreden oyun için yapılmış anime bölümlerini görüyoruz. Bu içeriğin 27 mart, yani bugün itibariyle satışa sunulacağı belirtilen videoda esas ilgimizi çekense Ryu ve Gouki karakterlerinin hikayeye dahil olması. Street Fighter tarzı dövüş sahneleri bile yer alıyor! Asura'nın sıradaki Street Fighter oyunlarında yer alacağını şimdiden söyleyebiliriz sanırım. Ryu ve Gouki'nin hikayeye dahil olduğu DLC'lerse mayıs ayına göz kırpıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube asura's wrath asuras wrath capcom cyber connect 2 hack'n slash action ryu gouki street fighter asuras wrath dlc
Battlefield 3: Operation... Red Alert! Codemasters ile Warner Bros'dan Bir Yıllık Anlaşma
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

27.3.2012 14:53:57

+1
Bir oyundan çok etkileşimli bir anime havasında geçen, açıkcası başarılı sunumuyla da oyuncuları ekran başına kitlemeyi bilen... 5.5 puan verdiğiniz oyun için mi ''ekran başına kitlemeyi bilen'' dediniz ? :) Açıkcası verdiğiniz nota katılırım ama haber-inceleme uyumsuzluğu can alıcı.

Calisifer

27.3.2012 11:32:24

-1
Allah bilir bu dlc'lerde diskin içindedir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Asura's Wrath
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız