Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harley Quinn Animasyonunun Filmi Planlanıyor

 
Son dönemdeki popülerliği ile birlikte DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn'in animasyon dizisi 2019 yılında başlamıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı.
 
Dizinin şu ana kadar iki sezonu yayınlandı. Ancak üçüncü sezonu da onay aldı. Geçtiğimiz günlerde de dizinin yapımcıları üçüncü sezon için bir röportaja katıldı ve orada kendilerine Harley Quinn'in animasyon filmini görüp görmeyeceğimiz soruldu.
 
Justin Halpern ve Patrick Schumacker, böyle bir ihtimalin olduğunu hatta bunu planladıklarını söyledi. Ancak ne yazık ki yakın bir zamanda değil. Büyük bir ihtimalle ya dizi bittiğinde ya da dizi popülerliğini yavaş yavaş kaybetmeye başladığında böyle bir işe girişilecek.
 
Dizinin üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber harley quinn animasyonu harley quinn animasyon 3. sezon oyuncular konusu fragman ne zaman
Zachary Quinto, Spock Rolü İle Star Trek 4'te Bulunmak İstediğini Söyledi Pikuniku Epic Games Store'da Ücretsiz; Haftaya ABZU ve Rising Storm 2: Vietnam

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız