Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach Betası İlk Gününde 1 Milyonu Gördü

 
 
    Halo: Reach Betası başladı başlamasına fakat bir iyi bir kötü haberimiz var. İyi haber Beta'yı ilk gününde 1 milyon kadar oyuncunun oynadığı belirtildi ve ilk izlenimlerin oyunun harika olduğu yönünde. Kötü haber ise bu kadar kişi server'lara yüklenince bağlantılarda epey bir sorun olduğu söyleniyor.
 
    Bungie, konuyla ilgili açıklamasında ilk günkü 1 milyonluk rağbetten dolayı mutlu olduklarını ve Beta'nın bitiş tarihi olan 19 Mayıs'a kadar bu rakamın 3 milyon kişiyi bulacağını düşündüklerinı açıkladı. 
 
    Bungie, yaşanan server sorunlarının hafta boyunca düzeltileceğini açıkladı. Bu arada, Beta'yı oynamak isteyenler nereden oynayacağınızı bilmiyorsanız, hemen açıklama getirelim. Halo: Reach Betasına geçen sene çıkan Halo 3: ODST'nin menüsünden ulaşabiliyoruz. Multiplayer mod'ları aynı gibi görünsede yeni eklenen "4'e 4 Team Deathmatch Arena Mode"unun epey bir ilgi gördüğünü söylemeliyim. Bunun yanısıra Bungie, 14 Mayıs'da "Generator Defense" adlı yeni MP modunu çıkarmaya hazırlanıyor.
 
     Çoğu oyunda olduğu gibi Beta'yı Xbox Live Gold üyeleri oynayabiliyor, ancak çok yakında Silver üyeler için kaçırılmaması gereken bir fırsat doğuyor. Silver üyelerin, Beta'yı (aynı zamanda Halo 3 ve Halo 3: ODST'yi) 14 Mayıs ve 17 Mayıs tarihleri arasında Online oynayabilecekleri belirtildi. 3 milyon kişinin bir parçası olmak için bulunmaz bir fırsat gibi görünüyor, ne dersiniz?
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo: Reach Beta
SMG 2'de Luigi İle Oynamak İsteyenler? PES 2011 : Futbol Evrim Geçiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız