Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half Life RTX Remix Modundan İlk Ekran Görüntüsü

 
 
İkonik bir oyun olarak karşımıza çıkan Half-Life için yeni bir mod geliştirme aşamasında bulunuyor. RTX Remix Modu bildiğiniz üzere eski ve klasikleşmiş oyunları günümüze uyarlamayı hedefliyor ve bu tarz çalışmalar hayranların bir hayli dikkatini çekiyor.
 
Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Mod geliştiricisi MochaTheTransProto tarafından yayınlanacak olan Half-Life RTX Remix Modu şu anda devam eden çalışmalar arasında yer alıyor. Her ne kadar modun ne zaman yayınlanacağına dair bir detay bulunmasa da şu anda ilk ekran görüntüsü ortaya çıkmış durumda. Ekran görüntüleri ile beraber oyuncuların keyif alabileceği çeşitli gelişmeleri görebiliyoruz.
 
Valve tarafından biz oyun severlere sunulan klasik FPS oyunu Half-Life için halihazırda ışın izleme efektlerini dahil eden bir mod bulunuyor. Bu nedenle oyunun yeni bir RTX Remix moduna ihtiyacı var mı yok mu, bu durum tartışılır. Şu anda mevcut olan moda bir göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda yeni projenin ekran görüntüsüne de aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
İlk ekran görüntüsü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Dragon's Dogma 2 İçin Küçük Bir Güncelleme Yayınlandı Assassin's Creed Mirage İçin 3.5 GB'lık Güncelleme Yayınlandı

BSC Misafiri

12.4.2024 16:11:12

0
Bunu bilmiyorum ama bundan 2 sene önce Half Life RTX Çıktı. Github üzerinden yükleme yapılabilir. Hatta şu şekilde gözüküyor ; https://youtu.be/I9uNQjThUrg?feature=shared
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız