Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HBO Max Erişime Açıldı, Yeni Bir Looney Tunes Bölümü Daha Ücretsiz Yayınlandı

 
WarnerMedia'nın Netflix tarzı abonelik servisi dün itibarıyla erişime açıldı. Açılışı ile birlikte oldukça fazla içerik de platforma eklendi. Bunlardan biri de Looney Tunes çizgi filmleri. 
 
Ancak ne yazık ki HBO Max ülkemizde erişime açılmadı. Ne zaman erişime açılacağı da ne yazık ki belli değil. Yine de WB Kids YouTube kanalında Lonney Tunes çizgi filmlerinden iki bölümü ücretsiz olarak yayınlandı. Geçtiğimiz gün yayınlananı sizlerle paylaşmıştık. Diğer bölümü de aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Looney Tunes çizgi filmleri dışında HBO Max'e özel olacak birçok içerik daha bulunuyor. Özellikle Justice League Snyder Cut, HBO Max'te yayınlanacak. Aynı şekilde DC'nin dizileri de ve Dune: The Sisterhood da HBO Max üzerinden yayınlanacak. Hem Disney+'ın hem de HBO Max'in yakın zamanda ülkemizde erişime açılmasını umuyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri hbo hbo max streaming looney tunes
Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Dördüncü Sezonu 3 Haziran'da Başlıyor Gambit Filminde "Mister Sinister" Olacakmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız