Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Dördüncü Sezonu 3 Haziran'da Başlıyor

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için yeni bir fragman yayınladı.
 
Fragman dördüncü sezonun 3 Haziran'da başlayacağını doğruluyor ve yeni operatörler Captain Price ile Kyle “Gaz” Garrick ve yeni silahlar Vector ve Galil gösteriliyor. Ayrıca dördüncü sezon yazısının içindeki görsel yeni harita olarak Call of Duty: Modern Warfare 2'den Scrapyard'ın geleceğini işaret ediyor.

Dördüncü sezona dair tüm detaylar çok yakında açıklanacak.

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone PlayStation 4, Xbox One ve PC (Battle.net) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Half-Life: Alyx 1.4 Güncellemesi Yayınlandı HBO Max Erişime Açıldı, Yeni Bir Looney Tunes Bölümü Daha Ücretsiz Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2020 15:02:00

0
Oyunu uzun süredir oynuyorum. Öyle bazlarının abarttığı kadar büyük sorunlar yaşamadım. Gayet güzel, akıcı ve keyifli bir oyun. Bu yıla kadar BF'ciydim ama bu sefer COD işin hakkını vermiş.

BSC Misafiri

29.5.2020 06:07:52

0
Bu ne yav herkes birbirine düşmüş :D

StarSCL

29.5.2020 02:04:46

0
Bağlantımda sorun yoktu çoğu kez. Anlamsız oyundan atmalara hiç denk gelmemen büyük şans.

speddy12

29.5.2020 01:03:04

0
Sizin bağlantı ile sorun olabilir orjinal oyunda hiç sorun yaşamadım sadece warzone da sorun yaşadım.

StarSCL

28.5.2020 18:37:08

0
@speddy12 Oyun sorunsuz mu? Hayatımda hiçbir oyunda bu kadar bağlantı sorunu ve oyundan atma yaşamadım. Yarım yamalak bozuk bir oyundan çok da farkı yok. Güzel ve eğlenceli tarafları da var. Özellikle Warzone’de takım halinde çatışmak, birşeyler başarma hissi güzel. Kesinlikle parasını hakeden bir oyun değil. Hele spawn sistemi insana kafayı yedirtir. Düşmanın ayak sesleri bazen hiç duyulmuyor. Silahlar arasında denge yok. M4 ve Grau aşırı güçlü. Arkadaşın dediği gibi almak isteyen önce ücretsiz olduğu zaman denesin.

speddy12

28.5.2020 17:53:54

+1
3. Misafire inanmayın oyun cidden iyi warzone betada olduğu için sıkıntıları var ama ana oyun sorunsuz ve multisi çok keyifli.

BSC Misafiri

28.5.2020 16:24:08

+3
Oyun headglich ve camperdan gecilmiyor ustune kronik baglanti sorunlariyla ugrasiyorsunuz.Net 1.5 saniye dezavantaj var.Yukardaki gibi oyunu bos bos ovenlere kanip paraniza yazik etmeyin.Adamlar bir shipment haritasi yapmis tam rezillik.Cod4 rm veya orjinal cod4 de oynayin o haritayi birde bunda gorun eski codlarin spawn ve oynanisinin ne kadar ustun oldugunu anlarsiniz.Yukaridaki gibi sig yorumlara kanmayin aman diyim.Bedava deneme haftasonlari oluyor indirin o zaman kendiniz gorun.Oyun ne Bf gibi ne de mw3 lemesine zerre yaklasir.

BSC Misafiri

28.5.2020 14:59:28

0
oyun pahalı ama multiplayer olduğu için parasını hak ediyor uzun bir süre oynuyorsun. Ben 4 aydır oynuyorum hiç sıkılmadım arkadaş ortamın da varsa muazzam keyif alırsın.

BSC Misafiri

28.5.2020 14:15:39

0
Çok güzel yapmışlar bu sefer Battlefield'a benzemiş oyun tarzı ve oynanış mekanikleri ama çok pahalı alamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız